Те не са като останалите момичета! Тяхната единствена цел в живота е да бъдат красиви – цел, която за да постигнат са готови на всичко. Идеалът, към който се стремят е този на „Барби”.

 

  1. Валерия Лукянова

Това е момичето от Украйна, което даде „тон” и куклите започнаха да се "роят" една след друга. Валерия Лукянова е истинска сензация не само в родината си, но и в целия свят. 21-годишната ходеща „Барби” е най-известната "жива кукла" в света. За да се доближи максимално до идеала си за жена, Валерия преминава през серия пластични операции. Лукянова има и множество корекции по лицето си, а гримът и сините лещи допълват образа на „куклата”.

 

    2. Олга Олейник

Почти толкова известна е и приятелката и сънародничка на Валерия - Олга Олейник, известна още като Доминика. По примера на своя "гуру” и Олга без капка страх ляга под ножа и е готова на всичко за да бъде известна и красива. И трябва да признаем, до известна степен мечтата й е сбъдната – стане ли въпрос за „живи кукли”, наред с името на Валерия Лукянова се споменава и това на Олга.

 

  3. Анастасия Шпагина

20-годишната фризьорка от Одеса по нищо не отстъпва на Валерия Лукянова и Доминика. От малка Анастасия Шпагина е луда на тема „красота” и само за няколко години успява да се превърне в една от най-известните живи кукли.