Официално продължил напред? Джейсън Момоа сякаш наистина е затворил страницата след развода си с Лиса Боне. Говори се, че актьорът от "Аквамен" има нова тръпка и тя е не коя да е, а именно красавицата от “Линейката” Ейза Гонсалес.

„Ейза и Джейсън се срещат, и е много непринудено“, споделя ексклузивно източник, близък до двойката. „Те се забавляват и се опознават. Откакто се срещнаха, има привличане. И двамата са много привлечени един от друг и виждат накъде отиват нещата."

Потвърждението за новата връзка на 42-годишната звезда от “Аквамен” идва, след като той беше забелязан на премиерата на филма на 32-годишната Гонсалес „Линейката“ през април. Същия месец Момоа отхвърли спекулациите, че се среща с Кейт Бекинсейл, след като се появиха снимки, на които той дава якето си на звездата на афтърпартито на Vanity Fair по време на наградите Оскар.

“Това е лудост! Разговарям с жена за нейната страна. Бях в Англия, докато снимах Аквамен 2. И изведнъж всички решават, че имаме връзка? Не, просто бях джентълмен, на нея й беше студено. Тя е много приятен човек и проведохме приятен разговор. А сега не давам сакото си на никого!”

Нямаме търпение да видим дали отношенията между Джейсън и Ейза ще се развият!