В Холивуд всичко се случва много бързо. Често звездите сменят партньорите си за много кратко време, а любовна искра може да припламне на някое бляскаво събитие... като Оскарите, например.

Това се случи и на таз годишните награди, които можем да определим като едни от най-интересните до момента. Освен скандалът с Уил Смит и Крис Рок, може да видим и стрелите на Купидон, които прехвърчат между Джейсън Момоа и Кейт Бекинсейл.

Двамата бяха забелязани пред партито на Венити Феър да си говорят сладко сладко, а Джейсън, като истински кавалер беше дал на Кейт сакото си, за да не й е студено.

Означава ли това, че имаме нова звездна двойка на хоризонта? До скоро Джейсън Момоа беше женен за Лиса Боне, като двамата обявиха, че се разделят през януари тази година. Малко по-късно, техен общ познат разказа, че двамата ще се опитат да закрепят брака си, а сега виждаме това.

Може би пък наистина е време за ново начало за Джейсън. Предстои да разберем! Междувременно, вижте в галерията снимки на двамата заедно.