Джейсън Момоа и Лиса Боне ще дадат на брака си още един шанс. След 12 години заедно, две деца и пет години брак, Момоа потвърди развода си с Боне в сряда, 17 януари. Но според близък на двойката, от скоро те отново живеят заедно и се опитват да работят върху семейните си проблеми.

Момоа сподели новината за развода в пост в Инстаграм, който вече е изтрит. В него той споделя: “Всички сме усетили напрежението и промените на тези трансформационни времена. Разгръща се революция и нашето семейство не прави изключение... чувства и расте от настъпващите сеизмични промени. И така, споделяме нашите семейни новини, че се разделяме в брака. Споделяме това не защото смятаме, че е достойно да бъде новнина, а за да можем да вървим напред в живота си с достойнство и честност!”

Наскоро обаче, близък приятел на актьора от "Аквамен" сподели: "Джейсън се премести при Лиза преди около две седмици и те са отново заедно. Решиха да работят върху нещата, вместо да се отказват от брака си, защото са инвестирали толкова много един в друг." Оказва се също, че децата на двойката, 14-годишната Лола и 13-годишната Накоа-Улф - са "абсолютно развълнувани", че родителите им поправят брака и семейството си. „Всички наистина се надяват Лиса и Джейсън този път да успеят да направят това“, добави източникът.