За много хора плоският корем е свещеният граал на добрата форма и е постоянната им цел. Но един модел с положително мислене за тялото си ни мотивира, като разказа, че вече не се тревожи за това да има “напълно плосък корем”, а посланието й ще ви вдъхнови да направите същото. Запознайте се с Британи Кордс, която се описва като модел с плюс размер и разпръсква увереност от Инстаграм профила си. Наскоро тя публикува тази възхитителна снимка по бански със силен текст, разкриващ, че тя обича тялото си.

“И какво като нямам напълно плосък корем? На кого му пука? Какъв е проблемът?”, пише тя под снимката си отдолу. “Аз съм силна, в добро здраве, уверена и способна да постигна всичко, което си наумя. Мотото ми е: Ако не ти харесва, не гледай! Избрах да обичам всеки сантиметър от себе си”.

Британи обяснява, че независимо колко безупречни модела вижда на кориците на списанията и в социалните мрежи, единственият човек, който е от значение, си ТИ. Всеки човек е различен и има различно тяло, различен метаболизъм, различен начин на живот и различна диета, но не можем да позволим това как виждаме останалите хора, които имат различен живот, да влияе на начина, по който виждаме себе си.

“Собственото ни мнение за тялото ни е единственото, което е от значение. Не позволявайте на обществото да ви казва, че ще бъдете щастливи само когато имате плочки на корема, достигнете малък размер, имате перфектна кожа, закръглено дупе и прочие… това е капан”, пише тя.

Посланието на Британи идва по време, в което виждаме голяма промяна в модната индустрия, а модели с различни тела представят едни и същи дрехи и това е наистина вдъхновяващо. Ще се видим по-късно, плоско коремче!