Да бъдеш родител е един от най-големите дарове на живота, но една майка разкрива чувствата си за всички неща, които никой не ни казва за раждането. 5 месеца след като ражда втория си син и 18 месеца след първия, Александра най-накрая отново се чувства себе си, а емоционалното й писмо за живота след раждането е нещото, с което много майки ще се съгласят.

„Знам, че много от вас си мислят „Защо ще пусне тази снимка“, но ми отне 18 месеца да стигна до тук. 18 месеца да спра да плача всеки път, в който се погледна в огледало, 18 месеца отново да се чувствам красива в собствената си кожа“, пише тя в Инстаграм. „Никой не ни предупреждава за тъмните страни на майчинството и бременността... никой не ни подготвя колко много ще се променим – физически и умствено след като станем майки“.

Следродилната депресия е нещо, с което много майки трябва да се справят, а Александра обяснява, че не е било лесно, но най-накрая е започнала да се чувства отново себе си. Оптимизмът й е нещо, което може да озари и най-тъмните дни и ако това е нещо, с което и вие сте се борили, това послание ще ви накара да се усмихнете.

„Беше дълго и тежко пътешествие за мен... 18 месеца след първото ми дете и 5 месеца след второто, се чувствам сякаш най-накрая виждам светлината и наистина усещането е невероятно. Поздравления на вас, скъпи майки, които се борите със следродилната депресия, но всеки ден се будите заради децата си! Поздравления за вас, скъпи майки, които все още плачете за белезите по кожата си от раждането на перфектните ви деца! Поздрави за майчинството, поздрави за това, че знаете, че и това ще мине! И нещата ще станат по-хубави“.

Макар и да не изглежда по начина, по който е изглеждала преди да има двете си момченца, Александра най-накрая е способна да приеме тялото си след раждането и да го оцени, защото с него е създала перфектни бебчета.