Сексът е неизменна част от разговорите и на мъжете, и на жените. За разлика от мачовците обаче, които нямат проблеми със споделянето на твърде лична информация от интимен характер, подобни признания дамите правят изключително рядко, да не кажем почти никога. Причината – страхът, че ще бъдат неразбрани и заклеймени като „мръсници”. А нали някой беше казал, че няма лошо в това да бъдеш дама в обществото и мръсница в леглото? Темите табу за всяко добро момиче са няколко.

 

Мастурбация

Едва ли много от представителките на нежния пол биха споделили дори и пред най-близките си приятелки, че от време на време освобождават напрежението сами. Истината е, че и „добрите момичета” го правят, макар и да отричат.

 

Орална любов

Една дама може да бъде истинска тигрица в леглото и да задоволи любимия си мъж по всякакъв начин. Когато обаче тайфата шумно обсъжда т.нар. „орална любов”, жените просто млъкват и едва ли биха признали на всеослушание, че познават тайните на френските ласки . В което всъщност няма нищо лошо – „добрите момичета” никога не признават, че подражават на „лошите”.

 

Анален секс

Оказва се, че все още това е тема-табу. За аналния секс винаги се е говорело колкото положително, толкова и отрицателно. В крайна сметка – в леглото няма забранени неща, ако сте с подходящия партньор . А и не е нужно да споделяте пред никого, опитали ли сте от „забранения плод”.