Ако имате суха коса и искате да я направите мека, бляскава и нежна на допир, ви препоръчваме продуктите от серията PHYTOELIXIR, които включват крем-балсам с почистващо действие, интензивен подхранващ шампоан и вълшебна маска. 

LA CRÈME DE SOIN LAVANTE

КРЕМ-БАЛСАМ С ПОЧИСТВАЩО ДЕЙСТВИЕ

Крем-балсам с интензивно подхранващо действие, специално формулиран за нуждите на много сухата коса, който нежно почиства, хидратира и възстановява основните липиди. Формула, богата на масло от макадамия, восък от нарцис и високо съдържание (70%) на екстракт от сапонария.

Уникална нежна формула, която е алтернатива на стандартните шампоани, които съдържат агресивни и дехидратиращи почистващи съставки.

Без съдържание на разпенващи агенти и сърфактанти за нежно почистване на скалпа и косата. Ден след ден косата е интензивно подхранена, хидратирана, блестяща и мека.

 

 

Приложение :

Експресна грижа:

Нанася се с нежен масаж върху мокра коса на скалпа и дължината на косата. Добавя се малко количество водадо образуване на емулсия за по-равномерно нанасяне на продукта. Изплаква се след 2-3 минути.

Интензивна грижа:

Нанася се с нежен масаж върху суха коса, като първо се втрива в скалпа сектор по сектор и после по дължината и краищата на косата. Изплаква се след 2-5 минути.

*Препоръчително е да се редува с шампоан Phytoelixir.


SHAMPOOING NUTRITION INTENSE

ИНТЕНЗИВЕН ПОДХРАНВАЩ ШАМПОАН

Деликатен шампоан, специално формулиран за нуждите на много сухата коса, който нежно почиства, интензивно подхранва, възстановява основните липиди и дълготрайно ревитализира.

Формула, богата на масло от макадамия, восък от нарцис и екстракт от сапонария. Без съдържание на сулфати, силикон и парабени. Косата е нежно почистена, мека и блестяща.

Приложение:

Нанася се на влажна коса с лек масаж. Изплаква се.

Препоръчително е да се редува с крем-балсам Phytoelixir.

 

 

MASQUE NUTRITION INTENSE

ИНТЕНЗИВНА ПОДХРАНВАЩА МАСКА

Подхранваща маска, специално формулирана за нуждите на много сухата коса, която интензивно и цялостно възстановява и хидратира в дълбочина. Формула, богата на масло от макадамия, восък от нарцис и екстракт от сапонария. Без съдържание на силикон и парабени. Маската дълготрайно преобразява косата, като я подхранва в дълбочина и възвръща нейния блясък и мекота.

Приложение:

Използвайте след шампоан или крем-балсамPhytoelixir.

При фина и тънка коса:

Нанася се на влажна коса по дължините и краищата. След 2-3 минути косата се разресва и изплаква.

При гъста коса:

Нанася се на влажна коса по дължините и краищата. След 5-10 минути косата се разресва и изплаква.