Случва ли ви се толкова често да погледнете часовника и да забележите повтарящи се цифри или пък да виждате едни и същи числа в адреси и други случайни места, че да си мислите, че няма как да бъде съвпадение? Е, вероятно Вселената се опитва да ви изпрати послание. Виждате ли три поредни числа през деня? Значи има съобщение, на което трябва да обърнете внимание. Тези числа са символи и имат за цел да ви събудят. Ангелите-водачи ви помагат по пътя...

Ако наскоро сте преминали през големи промени, големи новини и неприятности, не се отчайвайте. Ако преживявате и добри промени в собствения си свят, значи сте на прав път.

Светът преживява много повече, отколкото можем да осъзнаем. Има части от живота ни, които вече нямат цел за нашето висше Аз, стари предразсъдъци, гняв, страх и съмнение и те стоят на пътя ни към собствената ни Истина и истинската ни същност.

Когато постоянно сме обградени от старите си вярвания, ние задълбаваме в тях - приемете ги такива, каквито са, дайте любов и ги оставете да си отидат, за да си донесете истината и любовта, която заслужавате. Когато се будим за живот, започваме да виждаме символите, номерата и посланията, които истински ни говорят. Някои от тези знаци са тройните числа. Има значение, свързано с тях и ето как можете да ги разтълкувате, за да направите крачка напред по пътя към своето висше Аз.

111 – За вас се отваря динамичен портал, бързо трансформиращ вашите мисли в реалност. Избирайте ги разумно и се уверете, че са в съответствие с вашите желания. Не губете енергията си в страх.

222 - Имайте вяра. Всичко ще бъде наред. Не се тревожете твърде много, защото ситуацията ще се разреши по възможно най-добрия начин за всички участници.

333 - Обединени сте с Възнесените Владици и работите заедно ден и нощ. Те ви обичат, напътстват и защитават през цялото време.

444 - Хиляди ангели ви заобикалят в този момент. Имате силна и чиста връзка с ангелското царство и сте истински Земен Ангел. Няма от какво да се страхувате - всичко ще бъде наред.

555 - Големите промени и важните трансформации се случват. Имате възможност да се измъкнете от пашкула си и да заживеете живота, който заслужавате.

666 - Съсредоточете се върху духовността, за да внесете равновесие и спокойствие в живота си. Споделете с небето своите притеснения за материалното си богатство и бъдете готови да приемете помощ и любов от хора и ангели.

777 - Поздравления! Обърнали сте достатъчно внимание на Божествените напътствия и сте употребили знанията си с добри цели. Сега се наслаждавате на плодовете на усилията си. Успехът ви вдъхновява и помага на другите, затова не спирайте!

888 - Вселената е голяма и щедра и вие знаете как да я следвате. Наслаждавате се на финансов просперитет и така ще е и за в бъдеще.

999 - Хайде на работа, носители на светлина! Светът се нуждае от вашата Божествена цел в живота. Отдайте се на свещената си мисия без никакво бавене или колебание!

Има много други числови комбинации, които може да срещнете по време на ежедневното си пътуване към най-висшия си потенциал. Ако живеете в настоящето, ще видите много други съобщения за вашата същност, за вашата Божественост, за вашата душа. Ако ги виждате често, проверете значението им. Вселената прави всичко възможно, за да ви осигури живота, който заслужавате.