Много хора приемат уязвимостта като недостатък. Чувстваш се, сякаш си гола и целият свят може да види това. Странно е, сякаш те прави по-малко човек.

Но не е така.

Никога не е било и няма да е.

Надявам се, че ще се научиш да избягаш от този дискомфорт и да видиш магията на тази твоя уязвимост. Надявам се да се научиш да я използваш като твое предимство.

Тя е красива. Най-красивите любовни истории са написани с нея, най-красивите картини са изпълнени с нея. Мелодията на сърцето ти я използва като вдъхновение. Тя е пропита в нотите.

Разбери това.

Уязвимостта е подарък. Да отвориш сърцето си и душата си, знаейки, че може да те заболи, е чудо.

Приеми този подарък.

Тя е сила. Когато избереш да се изправиш срещу страховете си, ти разкриваш способност, която не всеки притежава. Това е суперсила, която овладееш ли, ще се чувстваш прекрасно.

Усвои тази сила.

Уязвимостта е сила. Да се откриеш напълно и да покажеш чувствата си е нещо човешко.

Бъди честна.

Тя е предимство. С нея виждаш света по различен, по-красив начин. Усещаш всичко около теб по-истинско, а това прави живота ти по-пълноценен. Изпитваш всяко чудо и целия хаос, който живота може да ти предложи.

Да бъдеш уязвима в свят пълен с неща, които не са перфектни, който се бори за идеали какви трябва да сме, не е лесно, но си заслужава.

Винаги си заслужава.