Дните стават все по-кратки, а сутрините - по-хладни. Септември е тук, за да ни напомни, че е време да се настроим на градска вълна и да се подготвим за предстоящите вълнуващи месеци от годината. От настроението до гардероба. Днес ви питаме - кое е първото нещо, което изниква в съзнанието ви, когато някой спомене "15-ти септември"?

Подготовката за първия учебен ден може и да ви се струва трудоемка задача, която отнема прекалено много време, но истината е, че тя може да бъде приятно преживяване, което да достави наслада не само на децата, но и на родителите. При две условия – да открием всичко необходимо бързо и лесно и задължително на едно място, за да спестим време.

За нас Сердика Център е мястото, където можем да намерим ученически пособия, дрехи за малчуганите, обувки и аксесоари, но и самите ние като родители да се поглезим със специални процедури и посещение на ресторант или дулсерия. Защото последната година ни научи да ценим всеки миг, който е споделен с най-близките ни и да очакваме с вълнение всеки повод за празник.

Знаем, че във времена като днешните няма нищо по-важно от това да бъдем готови за всякакви сценарии и да сме сигурни, че малките ни съкровища разполагат с всичко необходимо за училище, независимо каква форма на обучение ще преобладава. Ето защо споделяме нашите топ 10 съвета за пазаруване за новата учебна година.

Започнете с празничния тоалет за 1-ия учебен ден

Всяко дете се чувства прекрасно, когато е пременено в официален тоалет. Първият учебен ден е прекрасен повод да обзаведем гардероба на малките ни съкровища с прекрасни рокли, якета, сака и костюми.

Магазин Amigo предлага както официални предложения, така и дрехи от качествени материи за ежедневието на малчуганите. А най-хубавото е, че можем да трансформираме всеки официален тоалет в ежедневен с правилните допълнения, като например плетена жилетка.

Нов сезон, нова визия

Всяко момиче иска да изглежда като принцеса, без значение от повода. А хрумвало ли ви е, че малкото ви съкровище може да изглежда наистина запомнящо се със специална прическа за 15-ти септември. Прическа, която ще го накара да очаква с нетърпение започването на учебната година.

Сердика Център е мястото, където можем не просто да напазаруваме всичко необходимо, но и да зарадваме момиченцата с красива фризура в салон Angelina Peacock. Гарантираме ви, че тя няма да има търпение да започне училище и да покаже на всички новата си прическа. 

Разбира се, не бива да забравяме и за супер сладурските аксесоари за коса (диадеми, шнолки и фибички), които можем да намерим в Сердика Център.

Изберете разумно новия гардероб за училище

Няма никакво съмнение, че започването на учебната година може да бъде труден период за първокласниците. Смяната на обстановката, новите съученици и различният режим - всичко това може да обърка най-малките ученици. 

Всяко дете се нуждае от разнообразен гардероб, който включва удобни дрешки за ежедневието, както и няколко специални тоалета, които могат да се превърнат в официални с подходящите аксесоари. Carnival Kids е мястото, където откриваме точно тази пъстрота. 

Направете си списък за ученическите пособия

Изберете Разнообразие от пособия за всеки ученик в Сердика Център. Образователният процес често изисква специализирани пособия, които улесняват всеки предмет. Orange Center е мястото, което можем да наречем "раят на ученическите принадлежности". 

Тетрадки, скицници, четки, несесери, моливи, химикалки и още много други ни очакват в книжарницата. Подготовката за 15-ти септември е наистина лесна, когато всичко е на едно място.

Не забравяйте, че спортното облекло е различно за всеки сезон

Наред с официалните тоалети, всеки ученик се нуждае и от удобни дрехи. Спортните занимания са много по-лесни, когато на помощ "идва" Sport Depot с многобройни предложения за часа по физическо и свободното време на малчуганите. 

Спортни екипи, маратонки, кецове или якета - комфортът на децата е от огромно значение през цялата година. Най-важното, което трябва да имаме предвид при избора на спортни облекла, е тяхната материя. 

Запознайте се с актуалните смарт устройства

Живеем в 21-ви век и всички деца имат достъп до смартфони и таблети. Разбира се, писането на домашно на лаптоп също не им е чуждо. Ето защо е изключително важно да изберем правилната техника, която да помогне на малчуганите с уроците.

Ето защо в Emag можем да намерим необходимите устройства, с които да зарадваме децата за началото на учебната година. А защо да не ги изненадаме и с подарък под формата на bluetooth колонка или смарт часовник?

Проучете внимателно модата при спортните обувки

За никого не е тайна, че любимите обувки на всички деца са кецовете и маратонките. Магазин Buzz в Сердика Център е мястото, където разнообразието от спортни обувки е гаранция, че можем да открием точно това, което търсим. 

А за да бъдем наистина различни, можем да заложим на новия модел на Reebok, който е създаден специално и единствено за магазин Buzz.

Внесете малко разнообразие в тийнейджърския гардероб

Ако има задължителни дрехи, които трябва да притежава всеки тийнейджър, то това са тениските и суитшъртите с щампи на любими анимационни или комикс герои. 

Магазин Cropp е мястото, в което намираме не само сладки животинки от добре познатите ни "Шантави рисунки", но и готик модели на актуални фентъзи сериали и филми. 

Заложете на качествени материи за обувките

Кожа или велур? Най-важното е те да бъдат естествени, за да гарантират здравината на обувките. Наближаващата есен е сезонът, който поставя на изпитание всяка обувка, носена от тийнейджър. Ето защо е най-добре да се ориентираме към здрави материи, които запазват ходилото сухо и топло. 

В магазин CCC този сезон откриваме многобройни предложения, подходящи за подрастващите малчугани. 

15-ти септември - денят, когато всички дами в семейството обличат нови тоалети

Началото на учебната година не е празник само за учениците. Магазин Bianca ни дава повод да се поглезим и да превърнем 15-ти септември е идеалното извинение да се сдобием с тоалет за тържествен повод. 

Предложенията са подходящи както за млади жени, така и за дами в напреднала възраст. 

Първият учебен ден наближава, а с него се задават и всички емоции, съпътстващи започването на годината за учениците. Сердика Център отново ще бъде мястото, където ще открием всичко необходимо, а и ще имаме шанс да си спечелим страхоотен подарък. Пазарувайте със своя ученик или студент в Сердика Център за минимум 50.00 лв. и се регистрирайте до 19 септември на място (Бюро Информация) за много специална награда – стипендия за цялата учебна година – по 150 лв. за пазаруване всеки месец в магазините в мола. Повече открийте тук: https://serdikacenter.bg/event/269