Може би сте чували за четирите основни елемента при маркетинга, но всъщност и в продажбите съществуват 4 основни правила, които гарантират успех.

На 3 ноември тази година Брайън Трейси идва в България за семинара на годината “Изключителни умения в продажбите”, за да сподели с Вас някои от най-добрите идеи, които ще ви помогнат да постигнете изключителен успех в продажбите и бизнеса!

Ако следите за контролирането на тези четири фактора – влияние, позициониране, изпълнение и учтивост, със сигурност ще увеличите умението си да убеждавате хората около Вас, а умението да убеждаваш е всичко!

Развийте личната си сила!Първото правило гласи, че колкото повече влияние и сила излъчвате над хората около Вас, независимо дали наистина се чувствате влиятелни, толкова по-вероятно е да убеждавате околните в нещата, които искате. Ако например излъчвате увереността на директор, хората около Вас биха били по-склонни да Ви помагат в постигането на Вашите цели.

Оформете мнението на околните!

Второто правило е позициониране. Това се отнася за начина, по който останалите мислят или говорят за Вас. Позиционирането Ви в съзнанието на околните определя до голяма степен колко отворени са те към това да бъдат повлияни от Вас.

Във всичко, което правите, което въвлича и други хора, Вие оформяте и влияете на възприемането им на Вашата личност. Помислете как бихте могли да промените начина, по който се изразявате и как да действате, така че хората около Вас да са по-склонни в изпълнението на Вашите желания.

Бъдете наистина добри в сферата си!

На трето място идва изпълнението. Това се отнася за нивото Ви на компетентност в сферата Ви. Ако се съсредоточите в постигането на добри резултати, хората ще са много по-склонни да Ви вярват.

Посветете се на съвършенството!

Понякога създадената Ви репутацията на експерт, дори да не сте такъв, може да бъде толкова силна, че да Ви подтикне на подсъзнателно ниво да се превърнете в наистина убедителна личност при всеки Ваш разговор. Ще забележите скоро, че хората търсят Вашите съвети и се интересуват от това, което може да им дадете като знание.

Отнасяйте се с хората учтиво и с уважение!

Хората действат заради две причини. Първо – защото искат и второ- защото трябва. Когато се отнасяте с околните любезно и с уважение, ги подтиквате да искат да действат във Ваша полза. Мотивирани са да Ви съдействат при възникнали въпроси и да реализират целите Ви.

Брайън Трейси съветва да упражнявате умението си за убеждение, като помислите какво впечатление искате да оставите в хората около Вас и да действате съобразно тази цел. Също е важно никога да не забравяте да сте мили с хората около Вас и да ги карате да се чувстват значими.

Уменията на убеждение са изключително важни при втората фаза от продажбите- презентацията. Повече стратегии за успешни продажби може да научите на най-доброто обучение по продажби в света, „Изключителни умения в продажбите“ този ноември.

Повече информация и билети за събитието може да откриете на www.BrianTracy.bg