27-годишната Лулу изненада зрителите на „Америка търси талант” не само с огнената си визия, но и със смехотворното си изпълнение, което накара единици от публиката наум да я сравнят с катерещия се по Емпайър Стейт Билдинг Кинг Конг.
 

В представянето си Лулу споделя, че танцува от дете, но веднага след гимназията забременява и е принудена да спре да се занимава с хобито си. Днес тя е майка на две деца и се чувства свободна да разкрие таланта си, макар да го прави по един недобре подбран за фигурата й начин.
 
Игнорирайки учудените погледи на журито, талантливата майка се появява на сцената по къс блестящ костюм, който показва цялото й тяло. Лулу се гордее със себе си и без да се срамува от фигурата си, тя прави това, което обича най-много – танцува, но не какъв да е танц, а стриптийз.
 
Двама от членовете на журито й дават червена светлина още в началото на нейното шоу, докато тя хвърля предизвикателни погледи към публиката. Лулу завършва представлението си с шпагат, което изненадва присъстващите в залата и й носи аплодисменти. 
 
Шоуто, което пухкавата Лулу спретна в „Америка търси талант”, можете да видите тук: