От 15.05.2018 г. до 26.04.2026 г. Уран, планетата, която отговаря за внезапните промени, бягството от рутината и независимостта, ще пребивава в знака Телец, знакът олицетворяващ комфорта, стабилността, постоянството и материалните блага.

Престоят на планетата тук ще ни предразположи да преразгледаме ценностите си и да си направим равносметка, кои неща от живота ни си струват да бъдат доразвити и кои не. Ще сме много по-силно насочени към постигане на независимост, разнообразие и откриване на нови хоризонти, отколкото към поддържане на стари затормозяващи ни структури.

Най-силно ще повлияе преминаването на Уран през Телец на неподвижните знаци Телец, Скорпион, Водолей и Лъв. Най-концентрирано ще е действието на планетата в рамките на две години, когато тя ще аспектира Слънцата на представителите на тези знаци на отстояние един градус. При всеки този период ще е различен спрямо индивидуалната карта. През него при тях е вероятно да има внезапни промени и изненади, както в любовен, така и в служебен и ежедневен план. В любовта е възможно прекратяване на любовни взаимоотношения и стартиране на нови. На професионалното поприще те биха могли да очакват смяна на работа, работни ангажименти или намиране на нов начин на печелене на пари, докато на ежедневна база планетата може да ги подтикне към смяна на жилище, подмяна на интериора и мебелите, купуване на нова кола или правене на друга значима покупка.

Водните знаци Рак и Риби ще успеят да постигнат своя мечта или цел и да си намерят нова посока и план за действие през периода.

Огнените знаци Овен и Стрелец ще търсят начини на направят добри инвестиции и дългосрочни сделки, но е важно да си планират добре нещата и да не действат през глава, силно идеализирайки предложенията, които получават в периода, защото са възможни внезапна промяна на плановете и изненади покрай други хора, които са замесени.

При Близнаците и Везните са възможни любовни терзания и романтични увлечения. На тях ще им е нужна смелост на сърдечния фронт и достатъчна настъпателност за отстраняване на неразбирателствата, защото в противен случай има риск да погледнат в различна от партньора си посока.

Земните знаци Дева и Козирог ги чакат големи предизвикателства през периода. Много вероятно е да се натъкнат на интересни хора, които да се окажат ключови фигури в живота им и с които да заформят както трайни приятелства, така и значими връзки.