Как да засилим своя имунитет

Искаш ли ти и цялото ти семейство да сте здрави, да посрещате утрото с усмивка и в хармония с тялото си? Това е възможно дори през студените месеци! Погрижи се за здравето си превантивно и не позволявай на настинките да развалят доброто настроение у дома.

Най-важното, върху което трябва да се фокусираш е, че не бива да приемаш здравето си за даденост. Трябва да полагаш ежедневни грижи за себе си, за да може да се чувстваш добре, както отвътре, така и от вън.

В месеците, в които дните са по-кратки, тялото ти се нуждае от повече сън. Опитай се да си създадеш редовен режим на почивка.

Качеството на храната, която приемаш е също толкова важна, колкото и количеството. Ако искаш да се чувстваш тонизирано и да поддържаш добро здраве, забрави за преяждането и гладуването.

Подобри храносмилането на своя организъм. Лекото храносмилане спомага за твоя тонус и енергия, а същевременно с това и за оптималното усвояване на ценните хранителни вещества. Лесно можеш да засилиш тези процеси в тялото си с приема на пробиотици. Пробиотиците Lаctоflor помагат за възстановяването на баланса на чревната микрофлора, а с него - подобряването на имунната система и здравето.

Продуктите на Lactoflor подтискат развитието на вредни бактерии в организма и съдействат за профилактиката на различни здравни проблеми. Хранителните добавки на Lactoflor засилват превеса на добрите над лошите бактерии в човешкия организъм, като доказано повишават имунитета и ни дават естествена защита. Създадени от 100% натурални съставки, пробиотиците на Lactoflor се предлагат под формата на капсули и таблетки за смучене, като Lactoflor Opti6 се препоръчва при антибиотично лечение, а Lactoflor Kids разтворими сашета е подходящ за бебета и малки деца. Гамата от продукти включва още и най-новия пробиотик BioPlus, обогатен с нов щам полезни бактерии, извлечен от кръвен здравец, който в таблетната си форма се грижи и за устната кухина и помага за увеличаване на локалната имунна защита.

Не забравяй физическата активност. Ежедневното движение е задължително, ако искаш да се чувстваш добре в кожата си. Ако нямаш възможност да спортуваш всеки ден, опитай се да ходиш пеша или да използваш стълбите по-често.

Животът започва с радостта от това да се чувстваш добре отвътре!