Вече нямате търпение, нали? Блясъкът, светлините, празничната музика и вълнението - Коледа наближава и обещава да бъде изпълнена с любов и прекрасни емоции. 

Месец декември е изпълнен с много усмивки и трепетно очакване. Това е периодът от годината, когато цялото семейство се събира заедно, хапва вкусно на трапезата и... се разменят подаръци, разбира се. 

И тъй като всички знаем, че понякога е наистина трудно да изберем точния подарък за всички наши близки, днес сме подготвили 11 идеи, които ще ви улеснят. 

Този сезон подаръците наистина валят и светът на Коледа тази година е в Serdika Center

През последните няколко години козметичните брандове ни улесняват невероятно много. И този сезон L'Occitane ще ни поглезят със специално подбрани празнични сетове. Има по нещо за всеки вкус - омекотяващи и хидратиращи кремове за ръце, магически кремове за лице и още много изненади. Гарантираме, че всяка дама в живота ви ще се зарадва на подобен комплект. 

И тъй като дамите са по-взискателни, изборът на подаръци за тях понякога се оказва мисия невъзможна за господата. Е, този проблем вече не стои пред тях, защото чифт красиви и модерни обувки винаги е печеливша комбинация. Зимната колекция на Högl изкушава с модерна визия, удобство и високо качество. 

Когато избираме подаръци за любимите ни хора, искаме те да бъдат не само красиви, но и функционални. Ето защо техниката е прекрасно решение за това време от годината. В магазин Технополис можем да изберем някоя "умна" джаджа, уред за разкрасяване или кухненски помощник на хора, които са скъпи на сърцето ни. 

Любимият подарък на всички за всеки повод са бижутата. В Swarovski ще открием лимитирани празнични колекции в духа на Коледа. Красивите накити могат да разтопят всяко сърце, особено когато притежават вълшебния блясък на зимния сезон. 

Коледа безспорно е любимият празник на всички малчугани. Те всички са било много послушни през годината и очакват с нетърпение изненадите на добрия старец. А в студения сезон можем да съчетаем полезното с приятното, като ги зарадваме с красиви дрешки в унисон с празничния сезон от Sergeant Major. А сладките апликации ще допаднат на всяко дете.  

А най-големите детски усмивки винаги са свързани с получаване на шарени и сладки играчки. Със сигурност знаете, че всяко дете обожава раят на играчките Miniso, а най-хубавото е, че можем да открием не само идеалната играчка за празника, но и много интересни вещи за самите нас. 

Мразовитото време навън е идеалното извинение, за да зарадваме близките си или самите нас с чифт красиви ръкавички или пък с шал в коледен десен. А разнообразието от бижута е още един прекрасен повод да се сдобием с още малко блясък за празниците. В Meli Melo подаръците се избират лесно, защото има по нещо за всеки вкус, за да бъде зимата топла и уютна.  

Декември е месецът, в който блясъкът властва навсякъде. Това правило важи с пълна сила и за детските дрехи. И за да бъде малкото ни съкровище прекрасно в навечерието на празниците, можем да го зарадваме с красив тоалет. В магазин Точици тази година дрехите са не само удобни, а и искрящи.

Няма дама, която да устои на чифт нови и красиви обувки. Да, всички знаем, че обувките са нашата слабост и никой не може да ни спре, когато сме решили, че ще се поглезим. В Musette този декември ни очакват модерни обувки, които са подходящи както за дамите със строг стил, така и за тези, които са почитатели на спортно-елегантното облекло. 

Коледната магия се допълва от красивите подаръци за цялото семейство, но често се лутаме в избора. Правилният ход в подобна ситуация е домашният текстил - спално бельо, халати, декоративни възглавници, топли завивки - в Textura можем да открием идеалния подарък за всеки любим човек. 

За да бъде празничната ни визия напълно завършена през коледните празници не бива да забравяме и за подходящите чорапогащници и чорапи. Да, дори те тази година трябва да бъдат бляскави и запомнящи се. В магазин Calzedonia ни очаква голям избор, за да бъде визията ни напълно подходяща за най-хубавото време от годината.

Неоспорим факт е, че голяма част от очарованието на всеки подарък се крие в красивата му опаковка. Ето защо Serdika Center и тази година ще ни улеснят, като ни предложат безплатно опаковане на подаръци. А на нас се пада само доброто настроение.