За наше щастие предстоят най-незабравимите месеци от годината - лятото, морето, солените приключения и морският бриз ни очакват! Тази чудесна и много романтична идея обаче може да бъде помрачена от един от най-големите неприятели на всяка дама - целулитът.

Статистиките показват, че почти 90% от жените страдат от нелицеприятната портокалова кожа. За щастие вече има ефективно оръжие срещу нея, което е на ваша страна и ще ви помогне да се преборите с упоритите несъвършенства. 

Лаборатории LIERAC разработиха BODY-SLIM MINCEUR GLOBALE - първия 4D МОРФОЛОГИЧЕН антицелулитен концентрат с отслабващо, разкрасяващо и преоформящо действие. 

Любопитен е фактът, че въпреки че целулитът е главно мастна тъкан, той разполага и с характеристики, отличаващи го от обикновената мастна тъкан. Натрупва се главно в областта на бедрата, ханша и корема, където физиологията на женското тяло обуславя наличието на повече мастни клетки, които за съжаление са по-упорити на въздействие. BODY-SLIM MINCEUR GLOBALE е с висока концентрация на комплекс MORPHO 4D, който трансформира съхраняващите мазнини адипоцити в клетки, които ги изгарят, като едновременно активира обновяването на клетките.

Уникалният MORPHO 4D комплекс всъщност въплъщава синергията между най-доброто от науката и природата, като по този начин успява да въздейства върху всички кожни слоеве. В него място са намерили:

  •  10% КОМПЛЕКС АКТИВЕН КОФЕИН, който интензивно стимулира липолизата,
  • • 2% WTB СИСТЕМА – патентован комплекс на Lierac със свещен лотос, който подпомага елиминирането на мазнини и подобрява качеството на кожата.
  • • МЕЖДУКЛЕТЪЧЕН ПЕПТИД, който защитава невротрофините (NGF), за реактивиране на обмена между всички кожни слоеве. 

За незабавни резултати е достатъчно да го нанесете сутрин и вечер на бедрата и ханша си с масажиращи движения. За да засилите ефекта от продукта можете да приложите и следните техники:

Най-новият продукт на LIERAC ви гарантира незабавно действие:

Кожата е хидратирана: 87%(1)
Видим изглаждащ ефект: 74%(1)
Незабавно разкрасяване на кожата: 71%(1)

След 14 дни пък ще се радвате на:

Изглаждане на портокаловата кожа: до 31% по-гладка кожа(2)
По-стегната кожа: 81%(3)
Преоформяне на фигурата: Намаляване на обема на бедрата, до 20,5 куб.см(4)
СЛЕД 28 ДНИ

Намаляване на целулита с до 50%(5)
Разкрасяване на кожата: 81%(6)
Отслабващо действие, до -2,3 см в обиколката(7)

*(1) Самооценка на 32 жени – незабавен ефект след приложение. (2) Максимални резултати след 14 дни клинично изследване на 32 участници (среден резултат: 7%). (3) Самооценка на 32 жени – след 14 дни приложение. (4) Максимални резултати след 14 дни клинично изследване на 32 участници (сре ден резултат: 3,5 куб.см ) (5) Максимални резултати след 28 дни клинично изследване на 32 участници (среден резултат: 15.25%) (6) Самооценка на 32 жени – след 28 дни приложение. (7) Максимални резултати след 28 дни клинично изследване на 32 участници (среден резултат: 0,44 см).