Не съм онази, която си мълчеше, докато някой се отнасяше неуважително към нея. Не съм онази, която винаги седеше на заден план. Не съм и онази, от която хората само се възползват.

Днес не се и колебая дали трябва да си тръгна от нечий живот, или да остана. Спрях да си мълча и да се съобразявам, когато срещу мен виждам само ужасно отношение. Не ме е страх да сложа хората на местата им. Нямам причина да бъда старото ми Аз и да съм тиха. Ако ме нараниш, ще видиш ответна реакция.

Не съм момичето, което се притесняваше от чуждото мнение или следваше тълпата. Не съм момичето, което влагаше цялото си сърце и цялата си душа в това да удовлетворят някого, който не си заслужава.

Сега не ме интересува какво хората мислят за мен. Ако не ме харесваш, не е нужно да си близо до мен. Толкова е просто. Няма да променя себе си, за да е щастлив друг човек. Вече не живея, за да радвам другите, а себе си. Аз съм сигурна, когато правя нещо. Не се нуждая от одобрението на хората. Така съм щастлива.

Вече не вярвам на всичко чуто и не се доверявам на сляпо. Не мисля, че всеки е добър.

Сега гледам повече действията на хората, а не думите. Внимавам кого допускам до себе си. Да, мила съм, но зависи кой стои преди мен. Не търпя хората, които не ме уважават, които ме обиждат. Обичам се и не се доверявам лесно.

Не съм същото момиче, което ти познаваше. Превърнах се в нова жена, която може да не харесваш толкова, но аз обожавам новата ми версия.