Не търси идеалния мъж. Не търси онзи, който няма никакви недостатъци. Защо ли? Защото любовта не е такава.

Тя е работа в процес. Тя не се плаши от минусите. Тя ти дава шанс да се опознаеш и да знаеш върху какво трябва да работиш.

Работата в процес може да не остане същата. Тя ще излезе от зоната си на комфорт и ще се превърна в най-добрата си версия.

Тя не е странник и полага усилия всеки ден. Тя е страстна, не се претоварва и не се саморазрушава. Тя знае какво е най-добре за нея и се стреми към него.

Работата в процес е приоритет. Тя е постоянство и непрекъснати усилия върху постигането на мечтаната цел.

Работата в процес не критикува, не се плаши от миналото ти, от грешките, страховете и слабостите ти. Тя работи върху тях.

Работата в процес е силна. Минава през много, но не губи вяра. Тя приема своите падения и е чувствителна.

Работата в процес винаги гледа напред, не се влияе от минали грешки. За нея е важен днешният ден, утрешният също, но не и вчера. Фокусът ѝ не се променя.

Работата в процес не се предава лесно. Ако избързаш във връзката ти, тя ще ти помогне. Няма да избяга или да се откаже. Все пак е положила толкова много усилия.

Влюби се в нея, защото перфектното е само мит. Не търси това съвършенство, а се радвай на това, което имаш в този момент. Учи се, развивай се и разцъфти. Бъди с човек, който иска да е по-добър.