На 13.06. Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, влиза в знака Лъв и ще остане там до 10.07.

Лъвът е знакът, който отговаря за забавленията, хобитата, децата и влюбванията. Поради тази причина от една страна периодът е много подходящ за задълбочаване на вече съществуващи партньорствата, подаръци и любовни обяснения към половинката, обръщане внимание на децата в семейството, както и зачеване на дете.

От друга страна е идеален за срещане на подходяща половинка и набелязването ѝ, ако сме свободни. При всички случаи ще срещаме интересни хора, с които да флиртуваме и да се позабавляваме и голяма част от нас ще се насладят на романтични трепети и страсти с интересни субекти.

Освен в любовен план, Венера ни показва и какво ще привлича интереса ни през периода и какво ще ни харесва да правим. Поради тази причина е много вероятно някои от нас да се втурнат да излизат и да се забавляват, докато други ще се отдадат на любимо хоби или спорт, а трети може да решат да опитат късмета си на хазартни игри или залагания.

Най-добре ще се отрази преминаването на Венера през Лъв на огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще постигат намисленото с лекота и финес. И личните им и професионалните им партньорства се очаква да се развиват и разгръщат по начина, по който искат.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци ще са на романтична вълна и по всяка вероятност ще витаят в облаците, мечтаейки за любим човек.

Земните знаци Телец, Дева и Козирог ще са финансово стабилни през периода. Възможно е да получат забавени плащания или възнаграждения.

Водните знаци Рак, Риби и Скорпион може да очакват изненадващи обаждания или съобщения, които силно ще ги развълнуват.