На 17.03. Венера, планетата на любовта, хармонията и разбирателството влиза в управлявания от нея знак Телец и ще транзитира там до 11.04.

Знакът Teлец отговаря за физическите удоволствия и задоволство, както и за материалния просперитет и ценности. Затова влизането на планетата в този знак поставя двоен акцент върху любовните и романтичните ни отношения с другите. Поради тази причина се очаква енергията й през периода да облагороди и подобри партньорствата и любовния ни живот. Хората, които са сериозно обвързани би трябвало да усетят много силно положителното действие на хармониращата енергия на Венера, като успеят да изгладят отдавнашни дрязги и конфликти с любимия, което от своя страна ще възроди вътрешната им хармония и комфорт. По всяка вероятност ще имат подем, развитие и повече разбирателство с най-близкия им човек.

При необвързаните периодът е много подходящ за закачки и флиртове, както и за полагане на основите на нова връзка. При всички случаи няма да им липсват възможности за романтични преживявания и трепети. Престоя на Венера в Телец е изключително благоприятен и за печелене на пари и оправяне на бюджета. При голяма част от нас може да изникнат нови и интересни възможности за сделки, разширение на дейността, поява на важни клиенти или нови договорни отношения.

Най-успешен ще бъде периодът за земните знаци Телец, Козирог и Дева, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях любовният живот ще процъфтява и ще имат много и интересни възможности, както за стартиране, така и за задълбочаване на отношения. Те ще бъдат харесвани от заобикалящите, присъствието и компанията им ще се търси и ще правят впечатление с талантите и уменията си.

Огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен ще са облагодетелствани в служебен и финансов план. Те ще успяват да изпъкват пред колеги и висшестоящи, ясно демонстрирайки уникалността и възможностите си.

За въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци периодът е подходящ за въвеждане в ред на семейните и къщни дела, изясняване на финансови въпроси и творчески занимания.

Водните знаци Рак, Скорпион и Риби по всяка вероятност ще успеят да изяснят отдавна тормозещи ги конфликти с половинката. Очаква се те да са изключително социално-активни и да срещат правилните хора, точно в момента, в който се нуждаят от помощта и подкрепата им.