На 29.09. Венера, планетата на любовта, хармонията и разбирателството влиза в управлявания от нея знак Везни и ще транзитира там до 23.10. Знакът Везни, отговаря за любовта, партньорските взаимоотношения и близките връзки. Поради тази причина периодът е идеален за стабилизиране на партньорствата и любовния ни живот.

Заетите от нас по всяка вероятност ще успеят да изгладят отдавнашни дрязги и конфликти с любимия. Те ще имат подем, развитие и повече разбирателство с най-близкия до тях човек, докато на необвързаните няма да им липсват възможности за романтични преживявания и трепети.

Престоят на Венера във Везни е изключително благоприятен и за бизнес начинания, консултантски услуги и правни дела. Възможно е да ни изникват нови и интересни възможности за разширение на дейността, поява на важни клиенти или нови договорни отношения.

Най-успешен ще бъде периодът за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци. Те ще имат много и интересни възможности, както за стартиране, така и за задълбочаване на лични и бизнес отношения.

Земните знаци Дева, Телец и Козирог ще успяват да изпъкват пред колеги и висшестоящи, ясно демонстрирайки уникалността и възможностите си.

За водните знаци Рак, Скорпион и Риби, периодът е подходящ за въвеждане в ред на семейните и къщни дела, изясняване на финансови въпроси и творчески занимания.

Огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец ще са изключително социално-активни и ще срещат правилните хора, точно в момента, в който се нуждаят от помощта и подкрепата им.