Октовмри е вече тук и е време за нов хороскоп. Ето какво ви е подготвил месеца в любовен план. 

 

Овен

Амбициите ви може да се отрази на емоционалния ви живот, бъдете внимателни. Към 16-ти желанието да отплавате към нови хоризонти дискретно преминава през ума ви.

Обвързани

Ако усещате, че сте отишли твърде далеч в забележките си, не се притеснявайте. Любовта прави чудеса, а търпението на съпруга ви е благотворно. Всичко, което трябва да направите, е да останете обективни и да отворите очите си. Връзката ви е много по-силна, отколкото си представяте.

Необвързани

Писнало ви е от самота, но не сте готови да положите достатъчно усилия. Около 10-ти е необходимо да направите избор: Или да продължите да продължите живота си такъв, какъвто е, или да преминете към нещо друго. Звездите ви предлагат възможността да изживеете една красива любовна история. Забравете страховете си и изживейте момента.

Телец

През този месец сте привлечени от лукса, гурметата и удоволствията на живота. Обичаме ви такива, каквито сте, и много повече. Да бъдем във вашата компания е истинско щастие. В сантиментално отношение периодът е благоприятен, свързвате се с нови хора, сияйни сте; популярността ви експлодира.

Обвързани

В програмата за месец октомври първо уреждате различията, а след това се сдобрявате. Между вас е магнетично и това няма да се промени. Стремите се да избягвате рутината.Трудностите са нещо от миналото. Двамата сте просто щастливи.

Необвързани

ко се съмнявате в способността си да съблазнявате другите, звездите ви доказват, че имате голям потенциал за съблазняване. Да се научите да управлявате нетърпението си е единствената черна точка и единственото препятствие в любовния ви живот.

Близнаци

Около 20 октомври любовта се завръща, вие ще бъдете хит! Удоволствието от съблазняването е налице, увеличавате обичта си, обичате, учите се да укротявате времето, да не бързате. Някои от вас ще трябва да работят усилено, за да преодолеят срамежливостта си.

Обвързани

Ако в началото на месеца не давате много приоритет на любовта си. Обаче през третата седмица на месеца нещата се ускоряват, партньорът ви очаква с нетърпение тази промяна на ситуацията, за да имате едно прекрасно време заедно.

Необвързани

Необвързани, внимавайте да не се разпилеете във всички посоки, съсредоточете се върху приоритетите си, подредете идеите си, иначе няма да успеете да се придвижите напред. Звездите ви възлагат мисия около 21-ви, ако намерите сродната душа, целите ви ще бъдат до голяма степен постигнати.


Рак

Към 16-и идва непредвидена ситуация, която ви дестабилизира емоционално. Ако нещата не се развиват точно така, както сте се надявали, потърсете положителното, не се затваряйте веднага в черупката си.

Обвързани

Имате нови проекти, но чакате подходящия момент, за да ги осъществите. За да се стабилизират отношенията ви, полагате големи усилия. След толкова много ожесточение партньорът ви най-накрая променя отношението си към вас. Връзките, които ви обединяват, са неразрушими.

Необвързани

В съзнанието ви това да сте необвързани е голямото сътресение. Чакате знак от Вселената, за да се отпуснете пред някого, но този знак така и не идва. Добре е да поговорите с някого, на когото имате доверие, за да се успокоите.

Лъв

Астралните влияния ви обещават хубави моменти в перспектива, в семейството или в любовта. Ако имате проекти (пътуване, преместване или други), отдавате приоритет на промените, втората седмица е идеална за реализирането им на практика. Ако са ви критикували, че действате твърде лично, променяте мнението си. Близките ви са приятно изненадани от решението ви.

Обвързани

Периодът е сравнително положителен за двойките. Ако съюзът ви е имал някои спадове, изправете летвата, давайки приоритет на комуникацията. Познаваме претенциозния Лъв, но вашият партньор най-накрая да открие внимателния и предпазлив Лъв.

Необвързани

От началото на месеца във вас живее положителна енергия. Ако напоследък някои срещи не са довели до нищо сериозно, не се отказвайте. Ще дойде и вашето време.

Дева

Вие сте любезни. Тази черта на личността ви понякога може да ви създаде проблеми с околните. Имате чувство за дълг, което близките ви намират за съвсем естествено, но е хубаво да имате и граници. Около 10-ти са налице разногласия, които ще се успокоят към 22-ри.

Обвързани

Щом заговорите за стабилност в съзнанието си, това е фойерверк. Около 21-ви добрите импулси на нашата скъпа планета ви тласкат напред. Най-накрая можете да започнете да правите дългосрочни планове във връзката ви.

Необвързани

Необвързани, планетите се подреждат във ваша полза. Сърцата са развълнувани, емоциите са на най-високо ниво. Не можете да кажете, че не сте любимци на звездите. До края на месеца сантименталното равновесие наистина е налице.


Везни

Когато става въпрос за връзки, отношенията ви са топли: грижите се за хората, които са ви скъпи. Излизате от пътя си, за да отговорите благоприятно на исканията на близките си. Взаимоотношенията са балансирани. Ако около вас някои предявяват претенции за доказателства за любов, вие не се колебаете да им ги дадете. Емоциите се засилват към 16-и.

Необвързани

За да избегнете износването във връзката си, този месец придайте смисъл на живота си като двойка, прекарвайте повече време с партньора си, предлагайте малки развлечения, добър филм в киното или ресторант насаме.

Обвързани

Ако се колебаете дали да се свържете отново с бившия или да започнете нова връзка, причината е, че винаги търсите отговори. Няма за какво да бързате, оставете се на спокойно място, отделете време за размисъл, без паника. Решението ви може да почака до началото на следващия месец.

Скорпион

Негативната страна на емоционалния и семейния ви живот е трудността, с която понасяте забележките. Вместо да говорите открито за това, вие се държите настрана и предпочитате да избягате, вместо да коментирате, тъй като за вас мълчанието е най-добрият отговор. Ключът е да се вслушвате в интуицията си. Тя ще ви доведе до успех.

Обвързани

Планетите се обръщат в посока на емоционалния ви живот, като във вашия случай първото нещо, което трябва да направите, е да отделите личната от професионалната сфера. Любовта, която проявявате към партньора си, доказва, че връзката ви е много важна. Не се съмнявайте.

Необвързани

Необвързани, вие сте неустоими! Този месец всички условия са изпълнени; готови сте да срещнете човека, който ще дойде да разтърси емоциите ви. Играете на съблазняване, изпитвате силата на привличането си, но докъде сте готови да стигнете? Отворете очите си към 16-ти!


Стрелец

Въпреки че професионалните дейности отнемат много от времето ви, някак си успявате да се справите с всичко, със семейния живот, с емоционалния живот. Вие сте свръхчовек на любовта. Близките ви високо оценяват усилията, които полагате. И обратно, вие се наслаждавате на щастието да сте с тях.

Обвързани

Разногласията са забравени и сега с партньора си сте на една и съща вълна. Отношенията ви са добри. Всеки намира своето място, никой не посяга към тайната градина на другия, имате правилната рецепта, за да функционира връзката ви.

Необвързани

Около 17 октомври в живота ви се появява любовта. И дори новият живот, който ви предлагат звездите да ви се стори плашещ, то вие ще се изправите и с необходимата доза увереност ще тръгнете по пътя, който се открива пред вас.

Козирог

За да бъде любовният ви живот успешен, трябва само да си мръднете пръста. Разполагате с всички съставки, за да превърнете любовния си живот в уникална рецепта. Ако за да се посветите напълно на любимия човек, ви липсва време, преразгледайте задълженията си и направете нужните промени. Чувствата и сигурността са вашите съюзници през този месец.

Обвързани

Пред очите на любимия бронята ви ще се пропука. Не обичате особено да изразявате чувствата си, но в романтична среда сте в състояние да го направите. Любовта е вашето антистрес средство. Хоризонтът на връзката ви се разширява, вие ставате все по-демонстративни.

Необвързани

От 13-ти до 18-ти периодът е благоприятен за обмен. Вие сте особено съблазнителни. Вие сте магнетични и лесно събирате около себе си обожатели. Октомври изглежда е месецът на посвещението за вас. Зараждащата се любовна история може лесно да се материализира.

Водолей

Изглежда, че напоследък ви е липсвало търпение, затова афективните ви отношения са се влошили, не сте били удовлетворени. Това е приключило. През този месец решавате да преминете на по-висока предавка. Поставяте основен камък на строежа, най-накрая изразявате желанията си. Научавате се да говорите за нуждите си. А това води до приятни изненади.

Обвързани

Партньорът ви се опитва да ви зарадва с малки докосвания и това му се удава. Връзката ви се развива добре. Планирате нови проекти. До края на месеца ви очаква малък подарък (ако все още не е така), който трябва да изпълните заедно.

Необвързани

Във въздуха витае съблазън и любов, скъпи необвързани! Някой се опитва да ви очарова. Вие го провокирате, преди да се поддадете на ухажванията му. Между вас ситуацията изглежда добре ангажирана до последно. Чакахте голямата любовна история, ето я и нея.

Риби

Имате нужда от повече внимание от обикновено. В началото се стремите да се оплачете, като молите за благоволението на близките си. Правите го, докато не получите доказателство за любовта на хората около вас. Не чакайте всичко, за което претендирате, да дойде от другите. Хубаво е да започнете и да давате.

Обвързани

Когато се държите хладно, партньорът ви губи търпение. Около 21-ви нещата се променят, защото решавате да бъдете много по-гъвкави и по-малко избухливи. Изведнъж отношенията ви се проясняват, облаците не витаят над главата ви. Краят на месеца е хубав, фокусът е върху общуването.

Необвързани

Не се увличате прекалено много по любовните си истории, независимо дали са скорошни или не, търсите не стабилността, а качеството. Около 14-и човек, който ви обича, може да ви помоли да официализирате връзката си. Време е да направите своя избор.