През септември пълнолунието и новолунието ще се случат във финансовите сектори на хороскопа, което ще се отрази положително на представителите на 4 от зодиите. И така, на 10-и септември пълнолунието в Риби ще „съдейства“ на Водолеите и Лъвовете – те ще могат да вземат правилни решения за финансови инвестиции, да получат наследство, а също и да рефинансират капитала си. А на 25-и септември ще има новолуние във Везни, което ще даде нов етап в доходите и финансовите инвестиции на Дева и Риби.

Представителите на тези знаци могат да започнат нова работа или да се заемат с целево планиране на семейния бюджет.

Водолей

Пълнолунието в Риби ще се състои във вашия сектор на семейните доходи: може да направите успешна инвестиция или да получите наследство. Някои представители на този знак ще вземат решение за ипотека, заем или закриване на дългове. Най-вероятно ще настъпят промени и в доходите на вашия партньор (промяна в заплатата, големи приходи).

Лъв

Пълнолунието в Риби ще ви донесе получите положителен отговор на запитването си за увеличение на заплатата или да решите да промените начина, по който печелите парите си. Ще имате и голям финансов подарък.

Дева

Новолунието във Везни ще ви донесе нова възможност за увеличение на доходите: заплатата ви ще бъде вдигната значително или ще започнете да печелите пари като част от нов проект.

Риби

Новолунието във Везни ще ви донесе субсидия или ще вземете решение за ипотека/ кредит, което отлагате и премисляте от дълго време. Освен това можете да направите нова успешна финансова инвестиция.