От астрологична гледна точка през септември има много объркване. И нещата ще станат още по-объркващи благодарение на пълната Луна през септември 2022 г., която навлиза в сънуващите Риби. На 10 септември луната осветява най-смелите ни мечти, но дори и с чистите си намерения, тя има потенциала да дойде с цената на заблуда. А за няколкото зодиакални знака, които са най-засегнати от пълнолунието през септември 2022 г., е време да направят разлика между реалност и мечти.

Въпреки че това е меко и сладко лунно време, за някои то може да се окаже като преразглеждане на кармата, необходимо, за да се продължи напред. Ето кои са зодиите, които ще бъдат най-засегнати от пълнолунието на 10-ти септември.

Близнаци

Това е важен момент за кариерата и публичния ви имидж, Близнаци, така че може да ви се стори, че сте подложени на натиск да направите добро впечатление. Енергията на Рибите често размива реалността и фантазията, така че може да се окаже, че е време да се научите да се отказвате от илюзиите или очакванията на другите, когато става въпрос за вашата репутация.

Месецът ще бъде изпълнен с действие и Близнаците ще се чувстват принудени да направят големи крачки в живота си, но пълнолунието не е най-подходящото време за това. Колкото повече можете да се успокоите и да се чувствате комфортно в тихите си моменти, толкова по-добре.

Дева

Пълнолунието в Риби оказва влияние върху взаимоотношенията ви, Деви. Възможно е бившите връзки, отношения или приятелства да излязат наяве, особено предвид ретроградния Меркурий по това време. Възможно е да ви се струва, че това е тест, за да видите докъде сте стигнали в развитието си и до колко можете да създавате здравословни отношения. Тази лунация ви подтиква да се освободите от обидата или старите спорове, които ви пречат да поправите нещата и да продължите напред.

"Вероятно ще има объркване относно това кой е и кой не е добър за вас, но пълнолунието трябва да помогне да се внесе яснота по този въпрос, дори и да ви боли, когато осъзнаете, че някой специален човек не е толкова добър за вас, колкото сте се надявали.

Риби

Предстои ви много работа по поддържане на връзката, Риби. Пълнолунието може и да осветява самочувствието ви, но тъй като Слънцето и Венера, планетата на любовта, се намират във вашия дом на взаимоотношенията, вие се примирявате с това колко голяма част от живота ви е посветена на тези отношения.

Преживявате пълноценно емоционално освобождаване, така че ще се чувствате много по-чувствителни от обикновено, което говори много, като се има предвид, че сте един от най-емоционално уязвимите знаци. Позволете на чувствата да се появят, но поемете отговорност за това как се чувствате и направете всичко възможно да не повтаряте негативните модели на взаимоотношения, на които може би сте се отдавали в миналото.