Късметът идва и си отива, но с него винаги е по-лесно да постигнете целите си и да станете още по-щастливи. Астролозите посочиха на кои знаци от зодиака през септември съдбата ще се усмихва по-често, отколкото на останалите. Телци, Везни и Риби, ако искате късметът да е винаги с вас, следвайте препоръките на астролозите. Така ще може да разчитате на спокойствие и приятни изненади през септември.

Телец

Телците ще бъдат в много добро настроение през септември. Това е свързано не само с разположението на планетите, но и като цяло с енергията на есента, която им вдъхва надежда, любов и оптимизъм. Телци, идва момент, когато трябва да действате бързо и смело, за да постигнете целите си. Затова обаче съвсем не е необходимо да пресичате пътя на някого. През септември ще можете да разчитате на помощта на роднини, колеги и приятели. Всички тези хора просто няма да ви оставят да се провалите. Астролозите ви предричат много продуктивен и позитивен период.

Везни

Поради присъствието на Меркурий в техния зодиакален знак Везните ще могат да изпитат мир и спокойствие. Това ще им помогне да се отърват от тревогите, стреса и негативните спомени. В такова състояние на ума и душата късметът сам ще отиде при тях. Това означава, че нещастието бързо ще отстъпи. Всичко, от което Везните се нуждаят в този случай, е просто да се радват на живота и да следват мечтите си. Везни, няма да е излишно да си дадете почивка. Не трябва да се преуморявате, тъй като това може да изплаши късмета.

Риби

Рибите ще бъдат най-малко засегнати от негативните ефекти на ретроградния Меркурий. Те ще бъдат успешни не само в сферите на парите и работата, които са подчинени на тази планета, но и в любовта, и в общуването. Рибите няма да имат супер късмет през септември, но определено ще бъдат по-успешни от повечето хора. Съдбата ще бъде с тях и няма да ги напусне нито за секунда. Това означава, че могат да предприемат нещо ново, да потърсят нови хобита.