Известният астролог Алина Артуровна посочи кои са трите знака от зодиака, чиито представители ще се сблъскат с неприятности този септември. Експертът уверява, че проблемите могат да възникнат във всеки аспект и ден от месеца, така че е важно да не губите бдителност.

Овен

Грижете се за себе си, където и да сте. Най-сериозна опасност ви дебне по пътищата – както като шофьор на автомобил, така и като пътник или пешеходец. Опитайте се да избягвате употребата на алкохол, както и да избягвате да ходите на съмнителни места с непознати хора.

Дева

Деви, трябва да обърнате сериозно внимание на здравето си. Пийте по-малко кафе. Ако имате лош навик като например тютюнопушене, точно сега би било чудесно да помислите как да се отървете от него. Прекарвайте по-малко време под слънцето и се опитайте да започнете да водите по-здравословен начин на живот до края на месеца. Ако имате здравословни проблеми, обърнете им внимание на всяка цена. 

Скорпион

Скорпиони, оставете пътуванията за следващия месец, колкото и примамливи да са те и обърнете внимание на здравето си. Периодът е идеален за начало на диета. Възможни са търкания с най-близките на сърцето ви хора, но с такт и достатъчно самообладание от ваша страна всичко би могло да завърши добре.