В началото на месеца Марс в Лъв продължава да влияе благоприятно на живота ви, Везни. С напускането му на 11-и може да се почувствате малко безпомощни. Ако се съмнявате, бъдете сигурни, че Венера, Слънцето и Меркурий поемат управлението, за да ви помогнат да се придържате към правилния път. През този месец благоприятните обстоятелства ви карат да срещнете хора, които ви помагат да постигнете амбициите си. Въпреки това, въпреки че се намирате в положителна фаза, дисонансите, които идват от Рака, създават пречки, които ще трябва да преодолеете. През този месец, ако искате проектите ви да успеят, отделете време да направите необходимите корекции. На място това може да изглежда като убийство, но ако се заемете с нещата, ще спечелите много повече, отколкото си мислите.

Въпреки че ежедневието ви не е лесно, винаги срещате правилния човек в точното време. Изведнъж трудностите намират своето решение. Еволюцията ви също среща този шанс, което ѝ дава малък тласък. Следователно в този благоприятен климат нямате причина да се оплаквате от съдбата си. Ако е така, направете малко обща интроспекция. Тя ще ви върне онзи оптимизъм, който сте загубили по пътя. Вие обичате да се забавлявате. Припомнете си го. Този месец бъдете внимателни, защото това хоби може да ви доведе до бедност.

Съвет на месеца: Проектите ви са на път да успеят. Уви, може да се сблъскате с неприятност в последния момент. Устойте на изкушението да промените целите си и ще преминете отвъд това, което ви дразни.