Този месец ситуацията все още е сложна, но бъдете сигурни, че не е отчайваща! На 16-и, с напускането на Юпитер от Овен, вече не ви атакуват съмненията и несигурността. За сметка на това дисонансите, които идват от Рака, все още са активни. Трудно ви е да се доверите на себе си. Вродената ви трудност, да вземете решение, се засилва. Пред първото препятствие сте склонни да се удавите в чаша вода! За да избегнете корабокрушението, можете да разчитате на енергиите, които идват от Близнаци и Лъв. Те ви помагат да осъзнаете, че разполагате с повече ресурси, отколкото си мислите. Как? Като ви карат да се срещате с хора, които имат силата да ви помогнат.

До 20-ти способността ви да вземате решения е силно засегната. Уви, ако се колебаете твърде дълго, това, което сте предприели, ще се провали! Везни, въпреки че не е във вашата природа, съберете кураж и вземете решение. Няма значение дали то е добро или лошо. По този начин ще се справите с проблем, който ви мъчи отдавна и ще виждате по-ясно. Във финансов план, ако имате нужда от малко повече капитал от обикновено, именно в края на месеца можете да го получите, но при условие, че сте прагматични.

Съвет на месеца: За да избегнете преминаването през зона на турбулентност, приемете тази рутина, която подкопава морала ви. Как? Като поддържате редовен контакт с любим човек, който ви кара да се чувствате добре.