Виктория Терзийска, по‐известна като Вики от група "Мастило", роди момиче на Велики четвъртък, но радостната вест стана ясна днес. Малката Маргарита е проплакала в столична клиника.

"Колкото и да искам да си го запазим само за нас, явно е невъзможно. Но нали хубавите вести трябва да са радост за всички. Вчера на 28 април на света се появи дъщеря ни- Маргарита, най-милото същество за нас. Благодаря на екипа на Д-р Илиев, който се погрижи за семейството ми по най-добрия начин! В навечерието на един от най-големите християнски празници ви пожелавам да бъдете с най-обичаните от вас хора, с много любов и усмивки!" - написа Вики в своя прфил във Фейсбук.

Виктория и дъщеричката й Маргарита ще изкарат Великден под лекарско наблюдение, след което ще се приберат у дома точно за рождения ден на певицата на 3 май, пише „Монитор”. Терминът й бе насрочен за тогава, но тя отказа да роди на въпросната дата заради съвпадението на енергии и желанието детето да си има собствен празник. Гранд дамата на „Мастило” даде живот на първата си рожба завчера в столична клиника
с планирано секцио, наложено заради високия й диоптър.

Таткото Петър Величков не присъствал на голямото събитие по желание на Вики, която решила, че това е лично преживяване за майката и лекарския екип. Вики вече опитва да кърми бебето, както и да става и да се раздвижва след операцията.

Преди да дебютира в майчинството изпълнителката на „Само аз и ти” не скри, че след шестия месец планира да захранва детето с био пюренца лично производство. Вики има перфектен усет в кухнята и вече е изчела достатъчно рецепти, с които да върне топ формата си. По време на бременността тя качи не повече от 10 кг, които се отразиха на коремчето, не не и на силуета й. За да постигне оптимален резултат тя ще съчетае здравословното хранене с любимия си спорт – зумба.

Искрата между Вики и Петър пламна миналия април, а по време на почивка на остров Капри тя получила и предложение за брак. Величков е шеф на верига бензиностанции и има двама сина от предишния си брак. Дъщеричката му е кръстена на майката на Вики – Маргарита.