Виктория Бекъм е звездата в специалното издание The Luxe Issue на сп."Grazia", което ще излезе в 14 държави по света. На всички снимки към него известният дизайнер носи творения от новата си линия дрехи VB Body.

В специалното интервю 48-годишната съпруга на Дейвид Бекъм говори за промените, които се опитва да направи в тялото си и желанието да се чувства секси. "Демоде е да искаш да си много слаба! Мисля, че жените днес искат да изглеждат здрави и с извивки. Искат да имат гърди и дупе. И колкото повече извивки имаш, толкова по-добре ще ти стоят моите дрехи", казва още тя пред списанието. 

 

Като майка на 10-годишната Харпър, Виктория казва, че е щастлива, че жените днес знаят как да ценят по-извитите си форми и да се чувстват свободни и достатъчно уверени.

"В Маями има много закръглени и успешни жени, знаете ли? И изглеждат наистина фантастично. Показват телата си с много самочувствие. Такова отношение и стил са много освобождаващи и съм щастлива да виждам този пример все по-често", споделя Бекъм.

Виктория признава и че в последните години се опитва да оформи тялото си, за да се чувства още по-секси в него. "Вече няколко години колкото повече време прекарвам в работа с модата, толкова повече дрехи нося, и в крайна сметка се чувствам като „погребана“ под всички тези слоеве. Миналата година реших, че искам промяна. Особено след като преборих и Covid. Исках да се почувствам отново секси. Въпреки че се обличам за себе си, обожавам факта, че Дейвид ме обича в тези рокли. Мъжете винаги ще харесват по-пищните форми... кого сме заблуждавали толкова време", признава тя пред списанието.

Бившият член на Spice Girls днес се фокусира върху тренировките с тежести. "Ако преди години винаги се страхувах от тежестите, то сега се оказа, че ги обичам. Имам си дори специални ръкавици, които да нося по време на тренировките си. Хубаво е да променяш нещата, да сменяш упражненията и да виждаш как тялото ти работи. В момента имам много повече мускулен тонус", добавя Бекъм.