X

Виж как изглежда татуировка за 40 000 долара

от в 17:28 на 09.10.2013 в Свободно време | Интересно

Оцени тази статия:
Виж как изглежда татуировка за 40 000 долара Полина Ангелова

Виж как изглежда татуировка за 40 000 долара

Виж как изглежда татуировка за 40 000 долара

 Кати Уорд обожава сериала “Здрач” и по този повод си е направила татуировки с любимите си актьори Робърт Патинсън и Кристен Стюарт. 

Англичанката Кати Уорд е толкова запалена по сериала “Здрач”, че е избрала актьорите  Робърт Патинсън и Кристен Стюарт за една от татуировките си. Тя притежава и много други фигури от поредицата.

 

Кати се гордее с тематичните рисунки на гърба и ръцете си, намирайки ги за нещо изключително вдъхновяващо. За удоволствието Кати е похарчила 13 700 долара. Въпреки пищните татуси, тя не смята, че е завършила произведението си. Дори пресмята, че всичко в крайна сметка ще й струва 40 000 долара.

 

Ако смятате, че татуировката на Кати е най-скъпата, грешите. Нека припомним, че през 2009 година млада жена се сдоби с татуировка за 924 000 долара. Запалената по татуси фенка е избрала татуировка със скъпоценни камъни. Жената си е татуирала няколко половин-каратови диаманта, което е изключително сложно начинание, струващо й цяло състояние. Явно дори в Южна Африка са популярни скъпите рисунки с вградени бижута. Дали си заслужава, преценете сами!

Самата Кати е жертвала 91 часа от живота си за направата на атрактивните и колоритни татуировки, които предизвикват голям интерес сред познати и непознати.


Теми   Кати Уорд | татуировки

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.