Кати Уорд обожава сериала “Здрач” и по този повод си е направила татуировки с любимите си актьори Робърт Патинсън и Кристен Стюарт. 

Англичанката Кати Уорд е толкова запалена по сериала “Здрач”, че е избрала актьорите  Робърт Патинсън и Кристен Стюарт за една от татуировките си. Тя притежава и много други фигури от поредицата.

 

Кати се гордее с тематичните рисунки на гърба и ръцете си, намирайки ги за нещо изключително вдъхновяващо. За удоволствието Кати е похарчила 13 700 долара. Въпреки пищните татуси, тя не смята, че е завършила произведението си. Дори пресмята, че всичко в крайна сметка ще й струва 40 000 долара.

 

Ако смятате, че татуировката на Кати е най-скъпата, грешите. Нека припомним, че през 2009 година млада жена се сдоби с татуировка за 924 000 долара. Запалената по татуси фенка е избрала татуировка със скъпоценни камъни. Жената си е татуирала няколко половин-каратови диаманта, което е изключително сложно начинание, струващо й цяло състояние. Явно дори в Южна Африка са популярни скъпите рисунки с вградени бижута. Дали си заслужава, преценете сами!

Самата Кати е жертвала 91 часа от живота си за направата на атрактивните и колоритни татуировки, които предизвикват голям интерес сред познати и непознати.