Една мания, чието начало е поставен още в древното минало, но и която е изключително популярна днес, е татуирането с най-различни странни, забавни, смислени и безсмислени рисунки. С течение на времето се измислят какви ли не видове татуси – от черни, бели, цветни до прозрачни и 3D.

Да, сега освен 3D филмите, са модерни и 3D татуировките – изкуство, което е толкова реалистично, че понякога те хваща страх. Разбира се, постигането на този ефект е доста трудно начинание, заради което и те трябва да се създадат от професионални татуисти, с дългогодишен опит и натрупани знания. Хората правят тези татуировки навсякъде по тялото си – малък, среден или по-голям участък, всичко е въпрос на вкус. Естествено, взима се предвид и вида на самия татус, какво представлява той и как би се разгърнал най-добре. Качеството на триизмерния вид зависи не от големината, а от професионализма, с който е направен.

Както казахме, има всякакви татуси, някои от които са абсолютно стресиращи, страховити, ужасяващи, чак се чудим как тези хора се гледат в огледалото... Въпрос на вкус, интерес, стил – неща от сорта на още един или няколко чифта очи на лицето, крак, на който има дърворезба, нов чифт устни, букси по лицето и всякакви подобно абсурдни неща. Разбира се, има и доста красиви, интересни и невероятни татуировки, които доставят истинско удоволствие, докато ги гледаш.

Сега, на вашето внимание представяме някои триизмерни татуси, които са тотален хит.