X

Виж как НИКОГА НЕ ТРЯБВА да се обличаш

от в 10:02 на 14.08.2013 в Мода | Тенденции

Оцени тази статия:
Виж как НИКОГА НЕ ТРЯБВА да се обличаш Христина Асенова

Виж как НИКОГА НЕ ТРЯБВА да се обличаш

Виж как НИКОГА НЕ ТРЯБВА да се обличаш

Всяка жена иска да изглежда перфектно, да бъде с идеален външен вид, на който всички да се възхищават. Често, обаче, именно в този си стремеж, допускаме най-големите грешки, които ни карат да изглеждаме нелепо. За да ви предпазим от тези „модни гафове”, ще ви разкрием мистерията около най-често допусканите грешки, които жените правят, за да изглеждат „добре”.

Противно на очакванията, че големите деколтета и прекалено късите панталонки са секси, ще ви кажем, че прекалената голота изобщо не е привлекателна. Поне за по-зрелите жени – над 20, това не е нещо прилично. Сигурно, много дами ще кажат, че няма по-добър начин да се привлече мъжко внимание, от разголената плът. Това, обаче, не е вярно, защото ако сте показали всичко, отнемате фантазията и интереса на другия пол.

Ако не сте от групата на моделите и сте малко по-закръглена или просто имате паласки, т.нар. „любовни дръжки”, то определено не трябва да ги показвате. Може би, сте почитателка на дънките с ниска талия, които навлязоха с бързи темпове на пазара. В такъв случай, или трябва да се отървете от излишното, или да се сбогувате с този тип дънки. Освен всичко, ако си сложите и все още имате паласки, се създава илюзия за голям корем и къси крака.

Една грешка, която се среща по-често при жените над 30-годишна възраст – носенето на дрехи, които отдавна са загубили мястото си на модния подиум. Въпреки че определената дреха, може да навява хубави спомени, с течение на времето тенденциите са се променили значително.Освен всичко, тялото ви също е различно – за тези, които носят роклята от бала или дънки от студентския живот. За щастие, днес има толкова много дрехи, че все ще намерите нещо, което да ви стои добре и да ви хареса.

Друга грешка, която трябва да избегнете е, да си купите дрехи в грешния размер. По-голям или по-малък, той не е точният! По този начин се загрозявате, правите лошо впечатление и едва ли се чувствате комфортно в собствената си кожа... Нито тесни, които да ви описват напълно, нито широки, които нацяло да ви скриват.

Последният проблем, който може да ви попречи да изглеждате и да се чувствате добре, е материалът, от който е изработена дрехата. Може би, не всяка жена взима под такова внимание материалите, от които са направени дрехите й, но е хубаво да го прави. Не говорим за сатен, коприна, памук, за всички естествени влакна, които са по-качествени и издържат повече време.


Теми   мода | модни съвети | облекло

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.