Нито Овенът е толкова смел, както го описват, нито Лъвът - толкова щедър

 

Мъжете Овни са завистливи, надменни и жестоки. Много им се иска да бъдат смели, успешни и безстрашни, но това рядко е възможно, не и в тази комбинация. Не понасят конкуренцията и са склонни към подли номера.

 

Телците пък са ужасно скучни и със завист наблюдават подвизите на по-разтропаните си приятели. Имат желание да блеснат, но това не им се отдава. Спокойно може да ги определим за най-досадните хора от целия зодиак.

 

Най-много престъпници има от зодия Близнаци. Нямат скрупули и използват всички средства в своя полза. В спалнята не блестят с нищо, но пък обичат да си измислят всякакви истории за любовните си похождения.

 

Няма по-опасни мъже от Раците. Често ги подценяват, но това е погрешно. Само за няколко секунди този привидно тих и спокоен мъж може да ви стъжни живота. Раците сменят настроенията си със скоростта на светлината и трудно намират баланса в отношенията си с жените.

 

Най-безчувствени и надменни обаче си остават Лъвовете. Те могат да бъдат алчни до безумие и да сломят всяка конкуренция. Материалисти и болни от амбиции да бъдат №1, Лъвовете често остават с празни ръце.

 

Мъжете Деви са страхливи, подозрителни и склонни към мании. Когато си наумят нещо, колкото и да е невероятно, никой не може да ги разубеди. Страхуват се от всичко и всички, а понякога и от сянката си.

 

Изкусни лъжци и манипулатори - това са мъжете Везни. Жените ги обожават и се борят за вниманието им. Везните използват влиянието си върху жените и ги използват. Няма по-големи ласкатели от тях в целия зодиак.

 

Болни за власт са Скорпионите. Стремят се към лидерските позиции и дори към политиката. Не признават чуждото мнение и винаги налагат своето. Имат странни хобита и пазят в тайна миналото си, сякаш има какво да крият...

 

Стрелците си остават грубияни, колкото и да се стараят да бъдат галантни. Нямат чувство за мярка и такт. Обиждат жените, без да искат. Способни са да минат отгоре ви и дори да не се извинят за това.

 

Бъдете нащрек, ако мъжът до вас е Козирог. Този тип мъже рядко са искрени и са готови на всичко, за да постигнат целите си. Спокойно си купуват фалшиви дипломи, мамят властите и крият доходи.

 

Най-много запалени привърженици на паранормалните явления имат сред мъжете Водолеи. Мъжете от този знак обожават различното, нестандартното и са сигурни, че съществува НЛО.

 

Мъжете Риби рядко ще ви направят впечатление, защото се сливат с тълпата. Най-незабележимите хора от целия зодиак. Прекалено плахи са, за да ви поканят на среща. Не очаквайте подвизи и в леглото.