X

Вижте кой печели страхотни марсиански подаръци от Марсианци Имунактив!

от в 10:50 на 10.03.2017 в Здраве и спорт | Здраве


Вижте кой печели страхотни марсиански подаръци от Марсианци Имунактив!

Вижте кой печели страхотни марсиански подаръци от Марсианци Имунактив!

През пролетта здравето на малчуганите ни системно бива подлагано на рискови фактори, заради прехода от зимата към по-топлото време. Дечицата ни също усещат настъпващите промени и именно този сезон е подходящо да включим ежедневен прием на витамини и минерали. Така ще компенсираме техния недостиг в края на зимата и ще подготвим организма на детето за нови пролетни приключения и игри. Затова ние от Dama.bg, съвместно с любимите таблетки за смучене на всички деца - Марсианци Имунактив, решихме да организираме съвместна игра. В нея 537 български родители дадоха практични и интересни предложения за използването на любимия Марсиански челник от своите деца. С негова помощ малчуганите се забавляват, изследват, опознават и учат за света около тях!

Играта, в която имахте възможност да си спечелите една от нашите невероятни награди приключи, но имате възможност да се запознаете интересните предложения тук.

А сега е време да обявим и имената на печелившите, които екипът на Dama.bg и Марсианци Имунактив подбраха спрямо коментарите на участниците:

1 голям Марсиански Hexbug конструктор печели:

Любомира Попова-Мацанова

Дъщеря ми е голяма фурия, много енергична и любознателна, обича да майстори разни неща и да си измисля забавни игри, със сигурност веднага ще намери в какво ново приключение да се впусне с Марсианския челник. Първото, което ми идва на ум, е как ще започне да се крие под спалнята, в гардероба, и да рови във всички мебели вкъщи с изследователска цел, да открие тайно съкровище с помощта на челника.Следващото, разбира се, ще е кучето.Ще има, хайде отвори уста,да проверим зъбките :) После ще излезе навън на двора,когато се стъмни,за да гони светулки и разни вълшебни създания. И естествено челника ще е нейн верен спътник през всяка ваканция. Според мен, Марсианския челник е доста креативна идея, всички знаем, че децата имат богато въображение и обожават приключения, а той със сигурност може да им ги предостави.

3 Марсиански раници печелят:

1. Aлбена Mитова

В нас е една детска градина с 3 прекрасни принцеси: Бау-каза Мишел като се появи внезапно от тъмната стая и имаше нещо светящо на главата. Селена подскочи уплашено -Како ? - Не ,Сесе аз съм марсиянец , хайде ела с мен в моят космически кораб . Двете момичета се скриха в тъмната стая ,в техният космически кораб ,розова палатка и започнаха да четата трансгалактическата карта , как да стигнат до поредната Юпитер излита ме , -каза Миши Бръм,бръм се чу от двигателя и кораба потегли , след няколко светлини години стигнаха до Юпитер , но щом излязоха от космическият кораб видяха едно странно извънземно ,което пълзеше на 4 крака и се лигавеше , то тръгна към тях и отвори уста . -Помощщщ ,викнаха двете момичета ,но извънземното ги хвана и ги олигави и нахапа , открадна Марсианският челник от Мишел и го погледна странно .След като го одобри го захапа и него , а момичетата видяха пете зъбки на извънземното от Юпитер ,което всъщност бе тяхната десет месечна сестра Севина. Ето така моите дъщери си играят с Марсиански челник :)

2. Богдана Калъчева

Няма никак да скучаем с Марсианския ми челник,
за момент не би се чувствал като мъничък отшелник.
Цяла седмица ще ходи с мен в детската градина,
а през уикенда ще бъдем ний отново в комбина.
Пакостите и игрите ще са земно-марсиански
или (както казва мама) „щуротии патилански”.
От хладилника на баба ще измъкнем сладоледа,
тайно после ще похапнем и докато не ни гледат
ще нахраним първо Шаро, после бързо котарака,
после всяка друга котка, пиле, мравка или сврака.
Щом ни хванат, то е ясно, ще си лягаме веднага,
а приятелят ми челник да заспя ще ми помага.

3. Анна Димитрова

Макар и малко по-големи ние,т.е дъщеря ми е фен на Марсианците-те и всяка година разчитаме на тях.За съжаление тази година пропуснах (нямах възможност:),но отнесох много недоволни приказки и "критики". А марсианският челник би го включила към останалите си неща от изследователския си комплект и би го ползвала с удоволствие при някоя от т.нар си спец акции,когато решава да изследва или направи нещо.А ето и нейните думи(понеже я попитах все пак)-И в празник,и в делник,полезен ще ми е тоз челник.Особено,когато аз реша,спецакция да проведа.Дали в тъмното животинче ще спася,дали в мазето нещо ще занеса,или пък когато съм лятото в планината,ще бъда смела с челник на главата.

5 броя мултивитамини Марсианци Имунактив с подарък Марсиански челник печелят:

1. Смилена Николова

"Като си играе в собственоръчно направената си работилничка за детски играчки!"

2. Нюлфер Мъстънова

"Много бих се радвала да съм сред печелившите, защото нощно време имаме лек страх от тъмното и много държим на нощната лампа и мисля че би било страхотно с марсианския челник да открива само че зад пердето няма нищо, че купчината играчки не се съживяват и още ред подобни фантасмагории, които по принцип ме радват, че има такава фантазия, но самият страх в очите му ме кара и аз да съм неспокойна."

3. Мая Кехайова

"С Марсианският челник моето момче ще изследва светът. Още в средата на пролетта започваме да ходим на палатки и светлината за него е едно от най-важните неща особено вечер. Да не говорим пък колко е забавно да се чете или разглежда книжка с фенерче вечер под завивките. Много е забавно да ги малко човечи, което може да си обикаля около палатката и да оглежда клонки, тревичги, дори и буби със собствена светлинка като една малка светулка."

4. Йоана Младенова

"Тръгването на детска градина е огромна промяна в организационен и емоционален план за всяко дете и родител. Ще използвам марсианския челник като го поставям всяка сутрин преди да заведа детето в детската градина. За по-безпроблемен период на адаптация. Марсиански челник е новият любим герой на моето дете. Нека децата са спокойни, когато отиват и се връщат от детска градина, защото имат верен приятел на челото си." 

5. Милена Георгиева

"За най–добър приятел и парктниор в игрите.За добър слушател,защото моят син много говори и му липсва търпелив слушател.Мисля,че Марсиянския челник е много подходящ."

 

Таблетките за смучене с чудесен плодов вкус Мултивитамини Марсианци Имунактив са подходящи за продължителен прием. Те осигуряват 100% от ежедневната доза на най-важните витамини и минерали за нормалния растеж и развитие на вашето детето. Всяка таблетка включва в себе си богатата комбинация от витамин C, витамините от група B, също така мастноразтворимите витамини А, Е, D, бета глюкани и цинк за подсилен имунитет, йод за нормалното функциониране на щитовидната жлеза, фолиева киселина за добро усвояване на желязото и др. Предимството на таблетките Марсианци Имунактив е, че не съдържат аспартам, глутен, лактоза, изкуствени оцветители и консерванти, а са с приятен плодов вкус, който се харесва на всички дечица!Теми   игра | Марсианци | Марсианци Имунактив

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.