През пролетта здравето на малчуганите ни системно бива подлагано на рискови фактори, заради прехода от зимата към по-топлото време. Дечицата ни също усещат настъпващите промени и именно този сезон е подходящо да включим ежедневен прием на витамини и минерали. Така ще компенсираме техния недостиг в края на зимата и ще подготвим организма на детето за нови пролетни приключения и игри. Затова ние от Dama.bg, съвместно с любимите таблетки за смучене на всички деца - Марсианци Имунактив, решихме да организираме съвместна игра. В нея 537 български родители дадоха практични и интересни предложения за използването на любимия Марсиански челник от своите деца. С негова помощ малчуганите се забавляват, изследват, опознават и учат за света около тях!

Играта, в която имахте възможност да си спечелите една от нашите невероятни награди приключи, но имате възможност да се запознаете интересните предложения тук.

А сега е време да обявим и имената на печелившите, които екипът на Dama.bg и Марсианци Имунактив подбраха спрямо коментарите на участниците:

1 голям Марсиански Hexbug конструктор печели:

Любомира Попова-Мацанова

Дъщеря ми е голяма фурия, много енергична и любознателна, обича да майстори разни неща и да си измисля забавни игри, със сигурност веднага ще намери в какво ново приключение да се впусне с Марсианския челник. Първото, което ми идва на ум, е как ще започне да се крие под спалнята, в гардероба, и да рови във всички мебели вкъщи с изследователска цел, да открие тайно съкровище с помощта на челника.Следващото, разбира се, ще е кучето.Ще има, хайде отвори уста,да проверим зъбките :) После ще излезе навън на двора,когато се стъмни,за да гони светулки и разни вълшебни създания. И естествено челника ще е нейн верен спътник през всяка ваканция. Според мен, Марсианския челник е доста креативна идея, всички знаем, че децата имат богато въображение и обожават приключения, а той със сигурност може да им ги предостави.

3 Марсиански раници печелят:

1. Aлбена Mитова

В нас е една детска градина с 3 прекрасни принцеси: Бау-каза Мишел като се появи внезапно от тъмната стая и имаше нещо светящо на главата. Селена подскочи уплашено -Како ? - Не ,Сесе аз съм марсиянец , хайде ела с мен в моят космически кораб . Двете момичета се скриха в тъмната стая ,в техният космически кораб ,розова палатка и започнаха да четата трансгалактическата карта , как да стигнат до поредната Юпитер излита ме , -каза Миши Бръм,бръм се чу от двигателя и кораба потегли , след няколко светлини години стигнаха до Юпитер , но щом излязоха от космическият кораб видяха едно странно извънземно ,което пълзеше на 4 крака и се лигавеше , то тръгна към тях и отвори уста . -Помощщщ ,викнаха двете момичета ,но извънземното ги хвана и ги олигави и нахапа , открадна Марсианският челник от Мишел и го погледна странно .След като го одобри го захапа и него , а момичетата видяха пете зъбки на извънземното от Юпитер ,което всъщност бе тяхната десет месечна сестра Севина. Ето така моите дъщери си играят с Марсиански челник :)

2. Богдана Калъчева

Няма никак да скучаем с Марсианския ми челник,
за момент не би се чувствал като мъничък отшелник.
Цяла седмица ще ходи с мен в детската градина,
а през уикенда ще бъдем ний отново в комбина.
Пакостите и игрите ще са земно-марсиански
или (както казва мама) „щуротии патилански”.
От хладилника на баба ще измъкнем сладоледа,
тайно после ще похапнем и докато не ни гледат
ще нахраним първо Шаро, после бързо котарака,
после всяка друга котка, пиле, мравка или сврака.
Щом ни хванат, то е ясно, ще си лягаме веднага,
а приятелят ми челник да заспя ще ми помага.

3. Анна Димитрова

Макар и малко по-големи ние,т.е дъщеря ми е фен на Марсианците-те и всяка година разчитаме на тях.За съжаление тази година пропуснах (нямах възможност:),но отнесох много недоволни приказки и "критики". А марсианският челник би го включила към останалите си неща от изследователския си комплект и би го ползвала с удоволствие при някоя от т.нар си спец акции,когато решава да изследва или направи нещо.А ето и нейните думи(понеже я попитах все пак)-И в празник,и в делник,полезен ще ми е тоз челник.Особено,когато аз реша,спецакция да проведа.Дали в тъмното животинче ще спася,дали в мазето нещо ще занеса,или пък когато съм лятото в планината,ще бъда смела с челник на главата.

5 броя мултивитамини Марсианци Имунактив с подарък Марсиански челник печелят:

1. Смилена Николова

"Като си играе в собственоръчно направената си работилничка за детски играчки!"

2. Нюлфер Мъстънова

"Много бих се радвала да съм сред печелившите, защото нощно време имаме лек страх от тъмното и много държим на нощната лампа и мисля че би било страхотно с марсианския челник да открива само че зад пердето няма нищо, че купчината играчки не се съживяват и още ред подобни фантасмагории, които по принцип ме радват, че има такава фантазия, но самият страх в очите му ме кара и аз да съм неспокойна."

3. Мая Кехайова

"С Марсианският челник моето момче ще изследва светът. Още в средата на пролетта започваме да ходим на палатки и светлината за него е едно от най-важните неща особено вечер. Да не говорим пък колко е забавно да се чете или разглежда книжка с фенерче вечер под завивките. Много е забавно да ги малко човечи, което може да си обикаля около палатката и да оглежда клонки, тревичги, дори и буби със собствена светлинка като една малка светулка."

4. Йоана Младенова

"Тръгването на детска градина е огромна промяна в организационен и емоционален план за всяко дете и родител. Ще използвам марсианския челник като го поставям всяка сутрин преди да заведа детето в детската градина. За по-безпроблемен период на адаптация. Марсиански челник е новият любим герой на моето дете. Нека децата са спокойни, когато отиват и се връщат от детска градина, защото имат верен приятел на челото си." 

5. Милена Георгиева

"За най–добър приятел и парктниор в игрите.За добър слушател,защото моят син много говори и му липсва търпелив слушател.Мисля,че Марсиянския челник е много подходящ."

 

Таблетките за смучене с чудесен плодов вкус Мултивитамини Марсианци Имунактив са подходящи за продължителен прием. Те осигуряват 100% от ежедневната доза на най-важните витамини и минерали за нормалния растеж и развитие на вашето детето. Всяка таблетка включва в себе си богатата комбинация от витамин C, витамините от група B, също така мастноразтворимите витамини А, Е, D, бета глюкани и цинк за подсилен имунитет, йод за нормалното функциониране на щитовидната жлеза, фолиева киселина за добро усвояване на желязото и др. Предимството на таблетките Марсианци Имунактив е, че не съдържат аспартам, глутен, лактоза, изкуствени оцветители и консерванти, а са с приятен плодов вкус, който се харесва на всички дечица!