Невероятен стил, лукс и звезден блясък - всичко това видяхме на тазгодишните награди "Оскар".

Бледо и интересно! Дженифър Лоурънс, Ан Хатауей и Джесика Частейн блеснаха като приказни феи със своите дизайнерски тоалети. Трите красавици доведоха блясъка със себе си на червения килим тази година. Водещите дами на Холивуд показаха уникални рокли в светли тонове.

 

Дженифър Лорънс, който взе награда за "Най-добра актриса", триумфира в светла рокля без презрамки Dior Haute Couture. 22-годишната звезда подчерта тънката си талия с красивата рокля, която остави мъжете без дъх. Но Дженифър не е единствената звезда, която избра блед отенък за представянето си на червения килим по време на церемонията, която се проведе в Лос Анджелис.

 

Джесика Частейн, която не успя да вземе статуетка за "Най-добра актриса", изглеждаше елегантна и стилна в роклята си на Armani Prive и с огнената си коса в меки вълни.

 

Чарлийз Терон също носеше бяла рокля Dior, която й придаде вид на снежна кралица. Тесният корсаж подчерта слабата й фигура, а кройката на тоалета - показа деликатно нежните й форми.

 

Ан Хатауей, която бе отличена за за най-добра поддържаща актриса за ролята си на Фантин в "Клетниците",блесна с розова рокля "Прада". Актрисата е променила мнението си в последния момент. Първоначално е планирала да облече оригиналната рокля на Valentino, но след това я е разменила.