В месеца, в който вече наистина се надяваме да изпратим упоритата зима и да посрещнем любовта, романтиката и пролетта, сме ви подготвили една игра с изкусителна награда.

Заедно с Пробиотик Pearls YB Woman, пробиотикът създаден специално за дами, решихме да ви попитаме как си представяте перфектната романтична вечер. Споделете мнението си с нас и се запишете за участие в надпреварата, в която можете да си спечелите една наистина необичайна награда, която ще ви остави чудесен спомен - будоарна фотосесия с професионалния фотограф Димо Желевски. Единственото, което трябва да направите, за да се запишете за участие, е да споделите с нас своите предпочитания. 

Три късметлийки пък ще могат сами да се уверят в качествата на Пробиотик Pearls YB Woman, тъй като ще изтеглим и три от нашите читателки, които ще си спечелят по една опаковка от "перлите". Пробиотиците всъщност са най-ефективната превенция и създават най-добрите условия за лечение на упорити гъбички и вагинални инфекции при дамите. Пробиотик Pearls YB Woman са разработени специално за жени и съдържат три вида лактобацили – Lactobacillus acidophilus, L. Rhamnosus и L. plantarum, комбинацията от които поддържа здрава микрофлора върху стомашно-чревната и вагиналната лигавица.

Освен че могат да ви спасят от честите инфекции, пробиотичните перли възстановяват бактериалното равновесие в стомашно-чревния тракт и оптимизират храносмилателния процес. Те могат да ви спасят и от неприятното подуване на корема след хранене, от което доста дами се оплакват. 

Повече за Пробиотик Pearls YB Woman можете да научите тук

Включете се в нашата съвместна игра тук