Той е навсякъде около теб - на опашката в магазина, в парка, в дискотеката, но остава незабелязан. Крие се от теб, от себе си и не се смее на вицовете за прекалено „опитомените” мъже, защото е част от тях! ВНИМАНИЕ! Ако нямате чувство за хумор, тази статия може да накърни мъжкото ви достойнство и/или женската ви суета. Усмихнете се, защото всяка прилика е случайна!

Мъжът под чехъл не е персонаж от комикс, макар често да го изобразяват като такъв, той е реален тип мъж. По какво ще го познаете?

Мъж под чехъл в супермаркет

Той ходи до магазина винаги със списъка на жена си и стриктно слага в пазарската количка първо, пето... десето. Ако го видите замислен на щанда с чипс, то това е защото проверява с надежда дали чипса е в списъка с покупки. А ако го видите да се отдалечава от щанда с кисела физиономия, просто не му е ден, защото чипсът не фигурира на листчето, което стиска в ръката си! 

Мъж под чехъл в кръчмата

Всъщност там няма да го видите, защото отдавна смени развлекателните си страсти. Той не ходи да пие бира с приятели, защото вече не обича бира. Излизанията по мъжки също не ги обича, защото... то е ясно - жена му не ги обича. А ако случайно отиде на мъжка сбирка е постоянно в напрежение озъртайки се, защото е излъгал жена си, че е на работа до късно. 

 

Мъж под чехъл у дома   

Да, това е неговата бърлога! Той стана домошар и започна да развива кулинарни умения. Футболните мачове замени с кулинарни предавания, а автомобилните списания смени с „Всичко за къщата”, а понякога и „Всичко за жената”. И въпреки всичко изчетено по темата, той не може да закачи сам една картина над дивана, ако наоколо не е жена му, за да го посъветва за картината, за точното място, за вида на пирона, за дупката...

Отличителни черти на мъжа под чехъл    

Ще го познаете по това, че има влошен слух. Защо ли? Защото за разлика от нормалния мъж, той не чува женското мрънкане, негодуване, оплаквания или обвинения. Вижте лицето му - там има усмивка. Ни вопъл, ни стон, само усмивка! Друг белег на мъжа под чехъл е свръх развитата интуиция. Той има дарбата да предвижда потребностите на жена си. Често преди тя да е казала нещо, само с поглед, той разбира какво трябва да направи... и го прави!

Някои казват, че мъжът под чехъл всъщност не е мъж, защото след него постоянно се изсипват нервни крясъци: "Свиня такава!", но това не е доказано :)!