Внимавай, ако ще се влюбваш в жена зодия Овен! Защото тя не е като другите жени.

Жената Овен не крие това, което мисли. Когато смята, че грешиш, ще ти го каже, няма да си замълчи. Когато ти е вбесена, ще ти се развика, няма да го държи в себе си.

Жената Овен не се поставя на заден план. Не защото е егоист, а защото умее да обича себе си. Знае какво иска, знае какво заслужава и знае какво отношение трябва да получава.

Жената Овен лесно се отегчава. С нея трябва да се стараеш, трябва да я провокираш. А заедно с нея - и себе си. С нея трябва да надскачаш границите си и да излизаш от зоната си на комфорт.

Жената Овен винаги иска повече. Тя не обича статуквото, не обича застоя. Тя търси промяната, развитието, новото. Тя търси себе си.

Жената Овен е жена на крайностите. И емоциите при нея също са крайни. Или е безкрайно щастлива, или е непоносимо тъжна. Те просто не живее. Тя гори.

Жената Овен иска всичко или нищо. Затова не очаквай, че ще проявява търпимост към желанието да флиртуваш с други жени или да си говориш "по приятелски" в бившата.

Жената Овен ще събуди детето в теб. Ще те кара да се люлееш на люлки, да тичаш в дъжда, да ядеш сладолед до припадък...

Жената Овен ще те кара да се чувстваш див, свободен, силен... Различен не само от другите, но и от това, което си бил до вчера.

Внимавай, ако ще се влюбваш в жена зодия Овен! Защото ако стане така, че се разделите, никога няма да успееш да я забравиш...

Автор: Х. Рьордан