Освен първенство по футбол, Световното в Катар е мястото, където се срещат луксът и властта. Класни автомобили, дрехи от най-добрите магазини, луксозни домове и нови стадиони.

Следователно членовете на семействата на футболистите също се наслаждават на събитието, какъвто е случаят със семейството на Кристиано Роналдо. Сестрата на Катя Аверо, сподели някои подробности от пътуването на семейството до Катар.

Тя показа къде са отседнали, заедно с нещата, които са могли да правят и да се наслаждават. Тя документира всичко - от пристигането си на летището в Доха до луксозния хотел Hilton Salwa Beach Resort.

И така, с какъв лукс разполага семейството на Кристиано?

Те отсядат в апартамент, който може да достигне цена от 5 750 евро за една нощ. Хотелът е на принципа "всичко включено в цената" и разполага с воден парк и картинг писта.

Освен това обзавеждането на стаите също е страхотно. Леглото е със стръкове трева и нарисувани имена на делфини, а из стаята са разположени семейни снимки. Сякаш това не е достатъчно, хотелът разполага с градина, басейн и гледка към океана.