За Водолеите март ще бъде месецът, когато първата му част е максимално посветена на анализ на взаимоотношенията - Венера и Марс ще бъдат във вашия знак до 12 март, което означава, че ще трябва буквално да се потопите в това как се развиват отношенията между мъж и жена. Освен това във вашия знак въпросът придобива формата на отворена връзка, дори и в брака: как двама съпрузи да създадат съюз, в който всеки да се чувства спокоен и да може да се реализира поотделно.

Хороскопът на Водолея за март 2024 г. предупреждава да не проявявате злоба. Пролетта ви вдъхва надежда за най-доброто, карайки ви да забравите за огорченията и обидите. Време е да се справите с всички проблемни въпроси, за да продължите свободно напред. Влиянието на Слънцето в Риби се изразява в желанието да украсите случващото се. Водолеите не могат да ограничават въображението си, благодарение на стабилното финансово положение ще могат да изпълнят стари мечти. Важно е да не забравят да зарадват близките си. Трудните моменти ще се изяснят по време на Пълнолунието в Червей през март, когато животът тече бавно, без излишен стрес. Водолеите ще въздъхнат с облекчение, отървавайки се от бремето на преживяванията.

В началото на март ще бъде възможно да излезете извън рамките на обичайните задължения. Вероятно ръководството ще реши да ви изпрати в командировка или ще имат възможност да посетят чуждестранни колеги. Хороскопът на Водолея съветва да не се колебаете да отговорите, може да има такива, които искат да излязат от стените на офиса. Пътуването ще донесе много удоволствие, багажът от опит и знания ще бъде забележимо попълнен. Благодарение на Венера във Водолей, в душата ще цари хармония, светът ще бъде обагрен в ярки цветове. Водолеят, който се намира в стихията си, ще погледне на живота от друг ъгъл и ще се отърве от негативните нагласи. Чудесен начин да се заредите с енергия и да се доближите до мечтите си е визуализацията. Ако си представите бъдещето в детайли, процесът на трансформация ще започне автоматично.

Новолунието на 10 март настъпва във вашия сектор на финансите и самочувствието, което ще постави акцента конкретно върху парите, които печелите. Сякаш Вселената започва да ви тласка към вашите собствени приходи и от септември 2024 г. ще има Затъмнение в този дом на хороскопа - време е вие ​​да поемете контрола над приходите си. Първо, в този момент Сатурн ще бъде в паричния сектор, което показва сключване на споразумение по финансови въпроси (заплата, пари текущо от конкретен проект).
Второ, Новолунието в Риби ви предизвиква да се съсредоточите върху това как виждате себе си като цяло. Сатурн в този дом иска да оцените себе си без розови очила – точно толкова, колкото инвестирате в себе си, получавате обратно от Вселената.

В средата на месеца ще трябва да вземете решение, което ще има дълготрайни последици. Преди всичко трябва да помислите как това ще се отрази на качеството на живота. Според общия хороскоп на Водолей през март 2024 г. съществува риск да пропуснете целта и да сключите лоша сделка. Ако жилищният въпрос не може да бъде отложен, трябва да се свържете с агенция за недвижими имоти. Тъй като стойността на времето се увеличава под влиянието на Меркурий в Овен, човек не бива да се разпилява за дреболии. Активността на Водолея ще достигне максимум, конкурентите няма да имат сили да устоят на такъв натиск. В същото време безразсъдното бързане носи опасност, може да се забъркате в лоша история. Освен това се увеличава вероятността от инциденти, трябва да сте внимателни, докато шофирате.
Измереният край на март показва, че всичко планирано е постигнато. Това е станало възможно благодарение на личните усилия и умението правилно да се определят приоритетите. Мартенският хороскоп за Водолей предсказва успех в кариерата. Подкрепата на влиятелни покровители ще ускори кариерното ви развитие. В случай на трудности можете да разчитате на помощта на Марс в Риби, който носи енергията на добротата и състраданието. Под негово влияние и най-твърдите сърца се изпълват с любов, така че Водолеите ще намерят към кого да се обърнат. Друг печеливш момент са пророческите сънища, които носят информация за бъдещето. За да активирате подсъзнанието, можете да запалите свещ с аромат на лавандула.

Но затъмнението и пълнолунието, което ще се случи на 25 март, ще повлияят на въпроса за вашия мироглед и хората от отминалите дни. Провежда се на възела на миналото, така че може да доведе до среща със съученици или може би с хора, с които преди това сте ходили на пътуване. Също така е вероятно да имате нужда да преразгледате някои от възгледите си към по-голям фокус върху себе си, вашите ценности и приоритети.
Може да се наложи да вземете някои курсове отново или може вече да завършвате обучението си. Бъдете сигурни, че ще трябва да упражнявате тези знания повече и в края на март ще успеете.

Между другото, цикълът на ретро Меркурий, който започва през март, може да доведе в живота ви хора, с които сте работили и сте били приятели, но програмите на вашето бъдеще са свързани с тях. Затова бъдете внимателни към това кой влиза в живота ви на 15-16 март - кармични събития могат да се случат на тези хора през цялата 2024 година.