Оказва се, че съдбата на британската монархия вече е решена.

На 22-ри юли, принц Джордж, роден в деня на Аркана Шут, отпразнува своя рожден ден, което вече подсказва, че момчето най-вероятно ще се озове в една напълно нова ера. И именно от него се предрича краят на монархията като такава. Доскоро мистиците уверяваха, че краят на британската монархия ще дойде, когато в Тауър останат по-малко от шест гарвана. Любопитното тук е, че след смъртта на кралицата вече са останали шест.

Но това е мистика. И ще повдигнем този въпрос от гледна точка на нумерологията.

Британската карма - Слънце

Кармичната енергия на Великобритания е под енергията на Слънцето: влияние, богатство, сила, контрол. Съдейки по това колко дълго съществува тази монархия, страната се „справя” отлично с кармичната си задача.

Проявата на страната на световната сцена е много необичайна (архетип 12), но съдбоносна (7) и има невероятна сила и мотивация за околните страни: пример и пионер, която прави много грешки (номер 11 според централния кодекс на Великобритания).

Принц Уилям - кодът на хороскопа е свързан с енергията на Смъртта
Що се отнася до Уилям, принца на Уелс, ще отбележим също, че той е много необичаен владетел (потенциално): роден е в деня на лятното слънцестоене, което му дава специални сила и енергия, които носят промени във всичко, в което се реализира този човек.

Числото 21 се управлява от Юпитер: енергията на гурута, владетели, миротворци, глобалисти, „обединители“ (вече е зададен определен тон на неговото управление).

Но става по-интересно! Вътрешният код на неговия хороскоп е енергия 13 - на смъртта, трансформацията, кардиналните промени.

Затова смело можем да кажем, че всичките му добри мисли и намерения се основават на доста категорични методи и подходи. Баща му Чарлз III, сегашният крал на Обединеното кралство, притежава острота (и като цяло имат много тясна „хороскопска“ връзка).

Преглеждайки много хороскопи на монарсите на тази страна, никой от тях през последните 250 години не е имал същите мощни централни енергии. Но Джордж V и Джордж VI (бащата на кралица Елизабет II) са имали същото сходство в хороскопите. Интересен паралел.

13 е енергията на трансформацията, която пада върху всички области от живота на принца. Това със сигурност ще засегне проблемите на монархията, но в какъв контекст може да се оцени само от това, което Уилям вече прави при сегашната си форма на власт.

Тъмни сенки над Джордж Уелски

Да започнем с факта, че момчето е родено точно на пълнолуние, като баща си и майка си. Вътре в него вече има разцепление, той се противопоставя на другите и на семейството си и се стреми да излезе от него възможно най-рано. Често това подсказва, че постоянно ще трябва да избира между желанията си и изискванията на обществото, но 22-рото ласо на раждане ни уверява, че Джордж ще избере... себе си.

Освен това е важно да се отбележи, че възелът Бъдеща карма на Джордж е в знака Скорпион, а възелът Минало - в Телец. И двете съзвездия са свързани с Елизабет II и крал Чарлз III - очевидно е, че ще се опитва да намери себе си дълго време, апелирайки към миналото на своите прадеди.