Не рядко в обществото се чува, че някои членове на кралските семейства имат деца от извънбрачни връзки, които обикновено крият от очите на обществеността.

Така на няколко пъти можахме да прочетем твърденията, че крал Чарлз (75) и покойната принцеса Даяна имат извънбрачна дъщеря Сара Спенсър, която живее в Америка. Тя не е позната на медиите и особено на британските медии, които по принцип не разпространяват непроверени спекулации, клюки и конспиративни теории за управляващата си фамилия.

По едно време Сара публикува собствена снимка и тогава всички се убедиха, че това, което се говори, е истина, защото приликата с Чарлз и Даяна уж беше огромна.

Както "Marca" писа през 2022 г., Уилям и Хари нямаха търпение да се срещнат със сестра си и дори се съобщава, че Кейт я е видяла, докато е била в Америка.

„Срещата беше уредена, но само за съпругата на принц Уилям, Кейт Мидълтън. Тя беше много впечатлена, когато видя приликата между Сара и принцеса Даяна“, каза източник тогава.

Сара Спенсър е родена през 1981 г., преди Уилям, което би направило тази жена, ако наистина е роднина на Чарлз и Даяна, наследник на трона.

Историята на раждането на Сара е доста шокираща. Твърди се, че кралица Елизабет II е искала да се увери, че Даяна може да има деца, затова е опитала ин витро оплождане, твърдят онези, които вярват в тази странна теория на конспирацията, а ако смятате, че това е твърде откачено, това ще ви остави без думи: доктор, извършил процедурата твърди, че е откраднал яйцеклетките на Даяна и спермата на Чарлз и ги е използвал с помощта на сурогатна майка.

Сурогатната майка ражда Сара през 1981 г. Когато принцеса Даяна загива в автомобилна катастрофа през 1997 г., Сара се страхува за живота си и заминава за Америка, където живее и до днес.