Сърцето ти е разбито. Разбирам болката ти. Преживяла съм я. Познавам всички разрушителни мисли и свиващи стомаха емоции, които изпитваш и тормозят ума ти. Виждам, че това разбито сърце влияе на цялата ти същност. Виждам го в съкрушения и наранен поглед. Виждам, че си прекарала много безсънни нищо в плач.

Разбитото ти сърце ти се е отразило – отслабнала си, загубила си жизнеността и руменината на лицето си. Нещата, които преди да те правили щастлива, вече не могат. Сега си просто апатична.

Знам, че всичко, което искаш да направиш е просто да избягаш, да се заключиш в стаята си и да останеш там, докато болката не премине.

Познавам болката ти. Изпитвала съм я много пъти. Усещам отчаянието и липсата ти на надежда, които прикриват блясъка ти. Разбирам, че може би си загубила вярата и оптимизма си, но, моля те, чуй ме.

Болката ти ще спре, дори ще ти разкрие пътя към нещо по-красиво. Разбитото сърце е възможност да се „трансформираш“, да промениш живота си и да се приготвиш за нещо по-добро и ново, което да влезе в живота ти.

Всеки край е ново начало. Всяка загуба е нова възможност за победа. Това е кръговратът на живота. Така че, не се отказвай.

Ако не вярваш, повярвай и слушай гласа над всички нас. Повярвай в Бог. Когато си наранена, се обърни към него. Помоли се за напътствие и повярвай, че всичко се случва с причина.

Вярвай, че Бог ти е приготвил нещо по-добро. Знай, че преминаваш през тази болка, за да станеш по-силна и да си подготвена за това, което те очаква по пътя ти. А то ще е нещо прекрасно и заслужаващо твоята обич.

Вярвай, че ще срещнеш любовта на живота си. И когато това се случи, всичко ще придобие смисъл. Новата любов ще премахне цялата болка и ще „поправи“ сърцето ти. И този път няма да боли.