Независимо дали сте почитателка на вечната мода на късите потничета, има голяма вероятност да се влюбите в това, което носи тази жена.

Хадас Анклиф е една от малкото майки-блогърки, която не се опитва да покаже непостижим начин на живот и вместо това се съсредоточава върху това да ни покаже, че всички можем да се гордеем със себе си и своите недостатъци. Когато тази майка реши да облече модерната дрешка и да ни покаже свой кадър в Инстаграм, посланието й бе напълно ясно: не се нуждаем от плочки на корема, за да носим къси потничета, не се нуждаем от дълги крака, за да носим летни рокли и не е нужно да имаме разстояние между бедрата, за да носим къси панталонки.

Тази визия ми пасна страхотно - с корема навън и всичко останало. Толкова се радвам, че вече не съм загрижена за "недостатъците", които показвам и мога да се насладя на летните дрехи. В Австралия става по-студено, но за вас, момичета, които сте от другата страна на света - насладете се на летните си рокли, късите потничета и късите панталонки, дори и да сплескват бедрата ви, когато седнете. Заслужавате да се насладите на топлината на слънцето, колкото всеки друг!

С наближаването на лятото, това е перфектното послание към майките, които не са щастливи с тялото си след раждането. Вместо да ровите в гардероба си и да се чудите с какво да се покриете, направете като Хадас и носете онова, което ви прави щастливи!