Краят на ноември почти е при нас. Намаленията в този период от годината станаха традиционни и у нас в последните няколко години. Отвсякъде ни заливат реклами за предстоящите Black Friday кампании. Масови петъчни намаления организират от магазини за техника, уреди за дома, дрехи и аксесоари, козметика, детски играчки и много други.

Но как да се ориентираш в този огромен поток от неустоими оферти? Как шопингът ти да бъде ползотворен и организиран. Следвай тези няколко прости стъпки и се наслаждавай на безпроблемно пазаруване на супер цени. 

- Спести пари и купи подаръци отрано!

Рядко се сещаме да планираме коледните подаръци от рано, но те уверяваме, че това е чудесен вариант, ако искаш да си спестиш освен пари и нервите, които коства предпразничното пазаруване. Отдели 10-тина минути и напиши на лист хартия имената на хората, за които планираш да купиш подаръци. Помисли в коя сфера са интересите им и на какво най-много биха се зарадвали. Започни от там, че някои предпочитат преживяванията, а други материалните подаръци, това много ще те улесни при избора. По време на Black Friday редица магазини пускат промоции, които ще ти спестят доста средства, които особено в разгара на празниците са силно необходими за всеки.

- Спести си опашките и задръстванията

Промоционалната инициатива Black Friday традиционно се случва в последната седмица на месец ноември, когато привлечени от изгодните оферти всички се втурват в различни молове и магазини. За да си спестиш подобен тип главоболия, те съветваме да пазаруваш онлайн - там са и най-изгодните оферти. Предимствата на онлайн пазаруването са многобройни, като най-големите са – възможност за сравняване на цени, бърз достъп до нужната информация за стоката или услугата, по-добри цени на някои от стоките и услугите.

- Сравнявай цените

Секцията на VsichkiOferti.bg/blackfriday ти позволява да видиш всички интересни кампании за черния петък на едно място. Така можеш лесно да планираш и да пазаруваш само с няколко клика докато пестиш пари!

Пожелаваме ти приятен шопинг!