Какъв е Стрелецът

Стрелецът е символ на много неща. На човешкия дух, който търси непрестанна промяна, непрестанно израстване. Непрестанно усъвършенстване. Стрелецът е символ на вечния оптимизъм. И авантюризъм. Символ е на смелостта и искреността. 

Стрелецът е и човек, който е пълната противоположност на дребнавостта. Защото умее да вижда над повърхността. Умее да вижда целостта на нещата. 

Стрелецът умее да сближава хората, умее да намира златната среда, умее да решава конфликти. Той притежава неустоима харизма и хората около него просто тръгват след него, вслушват се в него, взаимстват от него. Променят се заради него.

Стрелецът вижда винаги най-доброто - в хората и в ситуациите. Не се откачайва, не се поддава на негативни мисли, не се отказва. Не затъва в самосъжаление. Не се оплаква. И не се предава. В проблема той вижда възможност. В задънената улица - насока към нов път, към ново решение.

Стрелецът отстоява своите принципи. Не изневерява на себе си. Не заглушава гласа си. Не свежда главата си. Той е такъв, какъвто е. Без значение къде е или с кого е. Той е такъв, какъвто е, дори когато се чувства неразбран и сам. 

Стрелецът не може да стои на едно място. Той има нужда от предизвикателства, от нови върхове за покоряване, от нови задачи за решаване. От нови емоции и нови преживявания. От нов заряд.

Стрелецът като твой партньор

Как да го привлечеш? Говори му. За страстите си. За мечтите си. За всичко, свързано с теб. Разкривай му душата си. Отвори му сърцето си. И Стрелецът ще влезе в него. Защото ще види срещу себе си човек, открит като него, смел като него, обичащ, рискуващ, живееш като него...

А как да го задържиш? Смей се с него. Пътувай с него. Забавлявай се с него. Прави секс с него - често и на неочаквани места. Преоткривай живота с него. Променяй се с него. Просто... обичай всичко, свързано с него. Което никак не е трудно, нали?

Стрелецът като твой приятел

Стрелецът е човек, какъвто всеки би искал да има за приятел. Той ще те накара да се смееш, когато ти е тъжно, ще те вдигне, когато паднеш. Винаги ще измисли нещо ново. Ще те провокира да опиташ нещо ново. Ще те накара да видиш силните си черти, когато се чувстваш най-слаб. Ще те накара да започнеш да харесваш повече себе си. Ще те промени...

Стрелецът просто е човек, какъвто се среща веднъж в живота. Затова... не го пускай да излезе от живота... и сърцето ти.