За какво си говорят жените след като обърнат няколко питиета? Въпрос, на който не може да бъде даден еднозначен отговор. Въпреки това има няколко популярните теми, които дамите обсъждат в компанията на своите дружки, докато се наслаждават на питието в бара. Днес ще ви представим някои от тях:

1. Сексуален живот

Сексът е една от най-обсъжданите теми сред жените не само, когато са на градус. След няколко питиета обаче задръжките падат и представителките на нежния пол са в състояние да споделят пред приятелките си доста от интимните си преживявания, за които при други обстоятелства трудно биха говорили. Достатъчно е една от тях да заговори за проблемите си в секса и останалите една през друга започват да дават съвети на база собствения си опит.

2. Бивши гаджета

Колкото и изтъркано да звучи, жените обичат да говорят за бившите, особено когато са няколко питиета. Тези разговори обикновено се водят с най-близките приятелки, а под влияние на изпития алкохол, дамите често се връщат към доброто старо време и с усмивка припомнят на приятелките си моменти, за които са споделяли многократно.

3. Сексуални фантазии

Както вече споменахме, сексът е една от  най-обсъжданите теми. Наред със сексуалния си опит, дамите често споделят и за неща, които никога не са правили под завивките, но винаги са мечтали да опитат.

4. Флиртове

„Виж го колко е готин!” – реплика, с която често дамите се опитват да привлекат вниманието на приятелките си към непознатия мъж, който очевидно е много сладък и им отправя многозначителни погледи. Често подобни флиртове са насърчавани от останалите момичета в компанията и вечерта става по-забавна.

5. Клюки

С кого, ако не с най-добрата си приятелка, може да споделите колко много мразите бившата на мъжа си или онази досадна нова колежка, която се опитва да изпъкне пред шефа? Разликата между този разговор, когато се води в трезво и пияно състояние е, че след няколко питиета дамите придобиват много повече смелост и назовават нещата с истинските им имена.