Красива, свободомислеща, дръзка, смела, неповторима... Има много начини да опишем всяка дама и истината е, че именно жените са ярките цветя, от които има нужда светът.

Най-яркият месец от годината наближава и все по-често се замисляме какво да подарим на любимите дами в живота ни. Но независимо дали става дума за съпруга, майка, дъщеря или приятелка, често се оказваме пред задънена улица, опитвайки се да изберем точния подарък. 

Ето защо ние веднага "се притичваме" на помощ с прекрасни идеи, които без съмнение биха били високо оценени от всяка представителка на нежния пол. Подарък за 8-ми март? Мисията е възможна!

Непреходен подарък

"Времето никога не стига!", "Няма време!", "Когато му дойде времето...". Всеки миг от нашия живот зависи и се управлява от времето. Но вместо да се притесняваме, можем да заложим на стилен аксесоар, който служи не просто като часовник, но и като прекрасно допълнение към всеки тоалет. 

Изчистени линии, класически силует и безкомпромисно качество - швейцарската часовникарска традиция впечатлява и до днес. Моделите Tissot от Juliany са се превърнали в символ на качество. А най-хубавото е, че часовникът е прекрасен начин да зарадваме всяка жена, която е докоснала сърцето ни. 

Завладяващо ухание

Ежедневието ни е изпълнено с различни аромати, а най-хубавото е, че сами избираме какви да бъдат те.

Оригиналният състав на опияняващия парфюм Carolina Herrera Good Girl съчетава класически тонове с необичайни акорди. В началото ароматът се отваря с нотки на кафе и бадеми, които плавно преминават в цветни акорди на жасмин Самбак и тубероза. Цялата ароматна композиция съдържа в основата си какао и бобчета тонка, които придават перфектен завършек на сложния ароматен микс. Уникален парфюм, от който всяка дама ще остане очарована- това е дамският парфюм Good Girl.

Сладко изкушение

Признаваме, че апетитните какаови изкушения са силно оръжие към сърцето на всяка дама. Те са винаги до нас, когато имаме нужда от допълнителна доза енергия, за повдигане на настроението или просто, когато искаме да се поглезим с нещо наистина вкусно и неустоимо.

А когато денят е специален, няма нищо по-хубаво от наситен какаов вкус, гарниран с хрупкава изненада. Бисквити "Навона" са елегантно и луксозно изкушение, което ще погали сетивата и ще направи празника на всяка дама още по-специален и неустоим. Фактът, че ще поднесете вкусна изненада на любимата жена, ще направи подаръка още по-запомнящ се.

Класика и стил в едно

Всяка жена държи да изглежда стилно и красиво всеки ден. И макар тоалетите често да се менят, един аксесоар остава непреходен - дамската чанта. 

Дамската чанта е сред класическите подаръци за 8-ми март, които винаги предизвикват усмивки. 

Приключение за един запомнящ се празник

"Човек е човек само когато е на път." Тази крилата фраза важи с пълна сила и днес. А когато 8-ми март наближава и студената зима започва да отстъпва на по-приятни температури, пътешествията ни зоват.

Всяко пътешествие носи незабравими преживявания и скъпи спомени, а когато е поднесено като изненада, се превръща в истински подарък.

Грижа за красива кожа

И за да бъде празникът пълен, няма как да не споменем и козметиката, без която не може нито една жена. 

Клетъчният енергизиращ концентрат на Skincode стимулира производството на колаген и оставя кожата свежа, блестяща и подхранена. 

Най-красивият празник за годината наближава. Това е денят, когато всяка представителка на нежния пол иска да бъде глезена. А нашето предложение е прекрасното отношение и красивите подаръци да се превърнат в често и задължително бягство от сивото ежедневие.